De leukste koninklijke uitstapjes!

Tips voor het weekend

Wat te doen in het weekend? Redactioneel door

archief oud artikel 1 februari 2013 Cultuur Koninklijke uitstapjes, tips voor het weekend en de leukste kunstijsbanen: de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL is weer bomvol!

DagjeWeg.NL
Boek een vakantiehuis!

Bedankt Beatrix!

Koningin Beatrix treedt af. Een nieuwe periode breekt aan, zonder Koninginnedag! De nieuwsbrief van DagjeWeg.NL staat bomvol koninklijke uitstapjes, maar ook met toffe tips voor het weekend en de leukste kunstijsbanen in Nederland. Veel leesplezier!

Het leven van Beatrix

Na 33 jaar op de troon geeft Koningin Beatrix het stokje door aan haar zoon Willem-Alexander. Vanaf 30 april 2013 hebben we geen koningin meer, maar een koning. DagjeWeg.NL viert dit feestje mee en blikt terug op het leven van Beatrix met een paar koninklijke uitstapjes. Waar woonden haar ouders? Hoe zag haar werkplek eruit? Vind het antwoord op deze vragen in alle Nederlandse paleizen.

Beatrix

Dagje uit dit weekend!

Dit weekend wordt weer ouderwets nat en druilerig! Maar gelukkig ontsnap je daar gemakkelijk aan met de weekendtips van DagjeWeg.NL. In de Meezingbioscoop is het lachen en gieren in de bergen van Oostenrijk en in het Limburgs Museum schuiven de kids aan in het 'echte' Sesamstraat. En een goed boek voor bij de open haard is zeker te vinden op het Boekenfestijn!

Weekend

Kunstijsbanen in Nederland

Schaatsen op natuurijs is helaas weer voor even voorbij. Maar ook als het niet genoeg vriest, is er altijd wel een kunstijsbaan in de buurt. In dit overzicht staan de kunstijsbanen in Nederland. Veel van deze ijsbanen zijn overdekt of half-overdekt. Klik op één van de ijsbanen op de kaart.

Schaatsen

Speel je eigen sprookje

Vroeger woonden prinses en prinsessen niet in paleizen, maar in majestueuze kastelen. heel Nederland sieren de prachtigste kastelen het landschap. Eenmaal de ophaalbrug over stap je in de wereld van prinsen en prinsessen en word je eigen sprookje werkelijkheid. DagjeWeg.NL droomt weg bij de bekendste kastelen.

Kasteel

Koninklijke tips voor een dagje weg

Paleis het Loo

Nieuwe Kerk Amsterdam

Paleis Soestdijk

Paleis op de Dam

Paleis het Loo Nieuwe Kerk Amsterdam Paleis Soestdijk Paleis op de Dam

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 1 februari 2013 - 667