Poffertjes eten in het park

Poffertjeskraam Laren | Nieuws door

Geniet van de lente in het Gooi

23 maart 2013 Cultuur Laren, Noord-Holland Wat is er nou lekkerder dan op een zachte lentedag te genieten van lekkere hapjes in het park. Kom dit weekend naar het prachtige Laren en geniet van ambachtelijke poffertjes. De Poffertjeskraam van Laren is weer open!

Kanten gordijnen, linnen plafonds en houten meubilair

In de lente is Laren op zijn best. De Brink staat in bloei, de terrasjes zijn overvol en het allerleukste: de Poffertjeskraam is weer open! Iedereen moet die heerlijke poffertjes een keer geproefd hebben. Al honderd jaar lang is de Poffertjeskraam een begrip in Laren. En die nostalgie is nog steeds te voelen. Kanten gordijnen, linnen plafonds en houten meubilair uit de negentiende eeuw maken de sfeer compleet.

Beste ijssalon van Nederland

Voor het toetje moet je even naar Blaricum. Dat is vijf minuutjes fietsen vanaf de Poffertjeskraam. Hier vind je IJssalon De Hoop. Hier vind je bijna het lekkerste ijs van Nederland, want de ijssalon is in 2009 uitgeroepen tot IJssalon van het jaar. Op zondag staat de rij dan ook bijna tot aan de naastgelegen Albert Heijn. De vitrine is standaard gevuld met 27 verschillende smaken, maar je kunt ook genieten van een heerlijke ijscoupe in het zitgedeelte. Vooral de smaak 'kaneel' is erg populair onder de Gooiers.

Lees ook de reportage over een dagje in het Gooi.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2013-03-21 08:08:09 - 302