Gratis ponyrijden en cocktails drinken

Outdoor Gelderland is hèt hippische topsportevenement!

Outdoor Gelderland Nieuws door

archief oud artikel 29 mei 2013 Cultuur Arnhem, Gelderland Vanaf vandaag gaan de beste paarden van stal in het Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem. Daar zijn de mooiste paardenkunsten te zien, van dressuur tot springen. Outdoor Gelderland is echt hèt topsportevenement van de paarden. Zoek een plekje en geniet!

Outdoor Gelderland is hèt hippische sportevenement. Kampioensruiters vanuit de hele wereld komen naar Arnhem om hun kunsten te vertonen. Dressuur en springen, alles komt voorbij!

Vanmiddag en zondagmiddag kunnen kinderen genieten van een ritje op een pony. Diverse maneges uit de omgeving van Arnhem komen met hun pony's en paarden naar Arnhem om gratis proeflessen te geven. Eerst leren kinderen van alles over bijvoorbeeld het poetsen en het opzadelen van het paard. Daarna mogen ze een kwartiertje hobbelen op een pony. Ook leuk: een ontmoeting met een topruiter.

Culifair

"Outdoor Gelderland is een dagje uit voor iedereen, ook voor de mensen die niet direct wat met paarden hebben", vertelt Bauke Dekker, organisator van de Culifair. Op de Culifair proef je de heerlijkste hapjes en drankjes. Italiaans, Spaans, Oosters, of misschien wel biologisch? Voor iedere lekkerbek is er wel wat te knabbelen. In de champagnebar en cocktailbar word je getrakteerd op de lekkerste cocktails. Proost!

Op de Culifair proef je de heerlijkste hapjes en drankjes
Vind nog veel meer leuke tips in Arnhem en maak je dagje weg compleet!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2013-05-27 10:08:01 - 321