Vier de zomer in Amsterdam II

De hotspots van Amsterdam op een rijtje

Dagje uit in Amsterdam   Redactioneel door

28 juni 2013 Toerisme De zomer in Nederland vieren? Daar hoort als vanzelf een dagje Amsterdam bij! Ontdek de hotspots van de hoofdstad en maak vast een mooie planning voor een dagje uit met deze nieuwsbrief.

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Ontdek de interessante kortingsacties van DagjeWeg.NL in Amsterdam!

Vier de zomer in Amsterdam 2/2

Slenter deze zomer door Amsterdam en geniet van al het moois dat de hoofdstad te bieden heeft! Musea, de grachten en de parken: overal is wat te zien en te beleven. Wat je echt niet mag missen? Dat lees je in deze Amsterdam-special.

Echte Amsterdam-fans nemen een kijkje in het Amsterdam Museum

Door zijn veelheid en mooie opzet is het museum een aantrekkelijke trekpleister voor toeristen die meer over de hoofdstad van Nederland willen weten en... een must voor inwoners van Amsterdam (en de rest van Nederland)!

Amsterdam

Alle Vlaanderen-tips op één handig platform!

Op Iedereen Ambassadeur tipt elke Nederlander zijn favoriete stukje Vlaanderen. Unieke restaurantjes, leuke fiets- en wandelroutes, bijzondere cultuur en véél, véél meer. Laat je snel verrassen door de meest originele plekjes en events! CTA: Ontdek de tips!

Vlaanderen

Rijksmuseum: hot or not?

Het Rijksmuseum is na de verbouwing lichter, ruimer en nog steeds indrukwekkend. Door de verbouwing is er nog meer ruimte voor alle verhalen die het museum de bezoeker te vertellen heeft. Benieuwd of het 'nieuwe Rijks' de moeite van een bezoekje waard is deze zomer? DagjeWeg.NL ging voor je kijken!

Rijks

Het geheim van de diamant

Schitterende diamanten flonkeren je tegemoet bij binnenkomst in het Diamantmuseum. Neem vast een voorproefje op al dit prachtigs en luister naar Pauline Willemse, diamantslijpster. Zij sleep het kleinste diamantje ter wereld! 0.16-0.17 mm in diameter en net 0.11 mm hoog, zo staat het in het Guinness Book of Records.

Diamant

Ondertussen, buiten Amsterdam...

Nederland heeft naast Amsterdam nog veel meer in petto! Actief aan de slag in de Achterhoek of de golven van de Noordzee bedwingen met een SUP? Met deze tips krijg je vast inspiratie voor een te gekke zomervakantie.

Markant: uitdaging in de Achterhoek

Probeer uitvindingen uit de zeventiende eeuw uit!

Bedwing de golven met een Stand Up Paddle

Bewonder bekende CoBrA werken en Karel-Appel

Markant: uitdaging in de Achterhoek Probeer uitvindingen uit de zeventiende eeuw uit! Bedwing de golven met een Stand Up Paddle Bewonder bekende CoBrA werken en Karel-Appel
 

Laatst gewijzigd: 2013-06-28 11:27:02 · Gepubliceerd: 2013-06-28 11:19:03 - 560