1

Op naar Prinsjesdag - Nieuwsbrief

Wat te doen vandaag? Redactioneel door

archief oud artikel 12 september 2013 Toerisme Gratis en low budget-uitjes voor dit weekend. En een actie voor kids: vul de Kinder Miljoenennota in en win een gevuld koffertje!

Op naar Prinsjesdag

Onze nieuwe koning Willem-Alexander moet er bijna aan geloven: Prinsjesdag! Voor het eerst leest hij dan de miljoenennota voor. Waar wordt allemaal op bezuinigd? DagjeWeg.NL denkt alvast mee. In deze nieuwsbrief vind je onder andere gratis en low budget-uitjes voor dit weekend. En een leuke actie voor de kinderen: vul de Kinder Miljoenennota in en win je eigen miljoenenkoffertje!

Drie... twee.. één: weekend!

Klaar met de werkweek? In het weekend gooi je alle beslommeringen van je af en geniet je van vrije tijd, familie en vrienden en... een heerlijk dagje uit! Zaterdag en zondag zijn bij uitstek dagen om even iets helemaal anders te doen. DagjeWeg.NL heeft de tips!

Weekend!

Word jij de nieuwe minister van Financiën?

Wat zou jij doen met één miljoen? Word nu de nieuwe minister van Financiën, vul online de Kinder Miljoenennota in en red het GeldMuseum in Utrecht! En wie weet win jij je eigen miljoenenkoffertje... Benieuwd hoe je dat voor elkaar krijgt? Klik snel door!

Prinsjesdag

Hoop aan de horizon voor Nederlandse cultuur

De cultuursector heeft het zwaar. Musea sluiten of vechten voor hun bestaansrecht. Toch gloort er hoop aan de horizon: koene ridders openen nieuwe museumdeuren en bestaande musea breiden uit. Hoezee voor de verzetsstrijders van kunst en cultuur!

Nieuw

Groot speelplezier voor minder geld

De bezuinigingen stapelen zich op en dat voel je in de portemonnee. Kies daarom voor een goedkoop dagje uit. Ga bijna gratis naar de speeltuin! DagjeWeg.NL vond een aantal leuke betaalbare speeltuinen, zodat je ook nog geld overhoudt voor een lekker ijsje of een frietje.

Low budget

Kijk eens verder dan je neus lang is met deze tips:

Plezier voor tien: maak een vette libdub met vrienden of collega's

Macht en Pracht: verborgen juweeltjes op de Monumentendag

Beleef een heerlijke herfstvakantie in veelzijdig Den Haag

One of a kind-concert; Jaap Kramer en Orpheus Vocal Group

Plezier voor tien: maak een vette libdub met vrienden of collega's Macht en Pracht: verborgen juweeltjes op de Monumentendag Beleef een heerlijke herfstvakantie in veelzijdig Den Haag One of a kind-concert; Jaap Kramer en Orpheus Vocal Group

Laatst gewijzigd: 2013-09-12 16:46:12 · Gepubliceerd: 12 september 2013 - 122