Maastricht bruist tijdens TEFAF

Bezoek TEFAF Maastricht | Nieuws door

TEFAF: prestigieuze kunst en alles is te koop!

14 maart 2014 Cultuur Maastricht, Limburg Bezoek het museum waar alles te koop is! De meest prestigieuze kunsthandelaren ter wereld verzamelen zich tijdens TEFAF Maastricht. De bourgondische stad bruist ruim een week lang van culturele en kunstzinnige activiteiten.

Bewonder de mooiste en beste kunstwerken, overgevlogen uit twintig landen. De toonaangevende kunst- en antiekbeurs TEFAF Maastricht strijkt tot en met zondag 23 maart neer in congrescentrum MECC Maastricht. Maar liefst 275 galeries uit de hele wereld komen samen voor de 27e editie van The European Fine Art Fair.

Rondje Maastricht

Blijf nog even hangen in Maastricht, want naast TEFAF biedt de stad nog veel meer kunstzinnig vertier. Zo ontdek je bij de TEFAF Parade het werk van vijfendertig uiteenlopende kunstenaars met als rode draad 'Made in Maastricht'. Van muzikanten tot tatoeëerders en van modeontwerpers tot fotografen: bewonder hun werk in verschillende etalages verspreid door de stad.

Tip: Combineer de tocht met een bezoek aan de verschillende musea die Maastricht rijk is. Met een During TEFAF Pass krijg je van 14 tot en met 23 maart voor € 19,50 onbeperkt toegang tot onder meer het Natuurhistorisch Museum Maastricht, het Museum aan het Vrijthof en het Bonnefantenmuseum.

Ga een weekendje weg en blijf dromen in Maastricht! DagjeWeg.NL zette een aantal fijne logeeradresjes op een rijtje.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2014-03-14 11:19:27 · Gepubliceerd: 2014-03-14 10:13:26 - 764