Tips voor Moederdag 2014

Dagje uit met moeder |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Moeder in het zonnetje? Neem haar mee op pad!

6 mei 2014 Toerisme Moederdag moet gevierd worden! Kom dit jaar nou niet weer aanzetten met die hangplant of shampoo. Trakteer de liefste moeder van de wereld eens op een leuk uitstapje. Samen op pad is erg gezellig en je maakt het extra bijzonder net een leuk arrangement of actie rondom Moederdag.

Met moeder het water op

Is je moeder dol op de natuur? Verras haar met een tochtje in een originele sampan. Samen vaar je ongestoord door het prachtige Groene Hart. De Chinese Schouw heeft speciaal voor moederdag een arrangement op zaterdag 10 en zondag 11 mei:
Twee uur varen met de sampan en High Tea op de HannesHeerlijkheid voor minimaal acht personen: 25 euro per persoon.
Twee uur varen met de sampan met koffie en gebak op de HannesHeerlijkheid voor minimaal vier personen: 12,50 per persoon.

Moeders vrij toegang in Zuiderzeemuseum

Nog geen cadeautje gekocht of geknutseld? Maak in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen een heerlijk zeepje of een samengesteld geurzakje met de lekkerst ruikende ingrediënten op het kindereiland. De museumveerboot brengt de hele familie over het IJsselmeer naar het buitenmuseum waar een wandeling door de geschiedenis begint. Ambachtsdemonstraties, spelletjes, verkleden... Een gezellige dag voor de hele familie en moeders mogen zondag 11 mei gratis naar binnen!

High tea bij Vrouwe Noach

Verras moeder of oma met een bezoekje aan de Ark van Noach in Dordrecht! Ervaar hier zelf hoe de Bijbelse Noach en zijn familie geleefd moeten hebben. Van 10 tot en met 17 mei wordt er ook een Moederdag Mini High Tea geserveerd in restaurant Vrouwe Noach, op het hoogst gelegen dek. Smul hier van allerlei smaakjes thee, bonbons, muffins en nog veel meer! De Ark van Noach is zondag wel gesloten, maar op alle andere dagen kun je hier terecht voor een bijzonder bezoekje.

Dagje tussen de vlinders, orchideeën en papegaaien

Ben je bijna moeder, moeder of oma? Alle moeders krijgen op Moederdag gratis entree tot de jungletuinen van de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. De hele dag door zijn er extra verwenmomenten voor moeder, oma of geliefde , zodat ze extra in het tropische zonnetje gezet kan worden. Wat dacht je van een lekkere brunch, een manicurebehandeling of een gratis foto tussen de 2000 vlinders in de Vlinder Vallei? Reserveer op tijd via 0527-202875 of info@orchideeenhoeve.nl.

Ook leuk: op Boerderij de Boerinn is mama met hele gezin welkom voor een gezellige middag inclusief speurtocht en een vaartochtje met een kano. Mama's gratis!

Laatst gewijzigd: 2020-01-30 11:30:23 · Gepubliceerd: 2014-05-06 15:55:41 - 1047