1

Zomers en eigenzinnig festival vol theater, dans en muziek

Dans, muziek en theater door heel Den Bosch

Theaterfestival Boulevard Nieuws door
Foto 1. Eigenzinnige voorstellingen en acts. Foto: Theaterfestival Boulevard

archief oud artikel 6 augustus 2015 Cultuur Den Bosch, Noord-Brabant Het Theaterfestival Boulevard in 's-Hertogenbosch viert inmiddels haar 31e editie, maar er is geen tijd voor nostalgie. Het festival barst juist van de vernieuwende voorstellingen! Geniet van het gevarieerde aanbod in de Brabantse hoofdstad van 6 tot en met 16 augustus.

Eigenzinnige voorstellingen

Theaterfestival Boulevard bestaat uit drie ingrediënten: dans, muziek en theater. Laat je verrassen door de eigenzinnige voorstellingen! Het Nationale Toneel speelt een verwarrend stuk voor jeugdigen: The Summer of '96. DansBrabant komt met een spannend programma van talentvolle choreografen. Ook een bijzondere ervaring is de Verdrietfabriek, waarin je in een kermiskarretje een reis maakt langs verdriet, schoonheid en troost.

Leuk voor kinderen

De kinderen kunnen gewoon mee naar Theaterfestival Boulevard. Speciaal voor gezinnen is er een plaatsje in de programmering. Lekker energiek dansen met Kabinet K of een letterlijk wervelende tentoonstelling met theatermaker Boukje Schweigman. Er is poppentheater en een poëtische voorstelling over de schilder Vincent van Gogh.

Boulevardroute

Nieuw dit jaar zijn de Boulevardroutes, een aantrekkelijk arrangement voor een compleet dagje uit. Voor één bedrag krijg je een etentje met een theatermaker op de Tramkade, een kaartje voor de voorstelling van de betreffende theatermaker en een voucher voor een tentje naar keuze op één van de festivalpleinen. Een ideaal uitje of cadeau voor echte kunstliefhebbers, die alles willen meemaken van Theaterfestival Boulevard.

Praktische informatie

Theaterfestival Boulevard wordt gehouden van 6 tot en met 16 augustus 2015. Er zijn meer dan honderd voorstellingen op verschillende locaties, zoals de heide, een brouwerij, een school en een skatehal.
Foto 2. Ook kinderen kijken hun ogen uit. Foto: Theaterfestival Boulevard
Foto 3. Affiche 2015. Beeld: Theaterfestival Boulevard

Laatst gewijzigd: 2015-08-04 12:24:38 · Gepubliceerd: 6 augustus 2015 - 1705