Ontdek de behaaglijke wereld van de hamam

De fijnste sauna's |  
Redactioneel door

Verwen jezelf met een Oosterse behandeling

7 november 2014 Landelijk Heb jij de oosterse hamam al ontdekt? Kom lekker opwarmen in deze behaaglijke warme wereld! Een ideaal uitstapje nu het buiten koud en kil is. Een paar fijne hamams op een rijtje.

Badhuis Waddenwellness

PIETERBUREN - Pure verwennerij is het: een bezoek aan Badhuis Waddenwellness. Na een wadlooptocht is er niets lekkerder dan te ontspannen. Dat kan in Pieterburen, waar naast een zwembad ook een Turks stoombad en een hammam is. Je kunt hier diverse behandelingen krijgen, waaronder een echte hamambehandeling. Onderwerp je aan het traditionele ritueel, waarmee lichaam en geest worden verwernd.

Hamam Het Oosten

HENGELO - Dompel jezelf onder in de wereld van het Turkse badhuis. Bij Hamam Het Oosten maak je kennis met de eeuwenoude rituelen en de pure ontspanning van een goede en stevige massage. Rust uit op de verwarmde buiksteen, laat je inzepen en scrubben of geniet van een pakking met modder en chocolade.

Thermen en Sauna Born

BORN - Thermen Born ligt midden in de Limburgse bossen. De hamam is slechts één onderdeel van dit complex. Laat de stress maar buiten en geniet binnen van een heerlijke behandeling. Er zijn verschillende opgietingen per dag en daarnaast kun je kiezen uit diverse soorten sauna's, een rondje zwemmen, een heerlijke schoonheidsbehandeling... Dit wordt met recht een beautywereld genoemd!

Hamam Argana

VENLO - Volg de eeuwenoude rituelen die vanuit de oosterse landen hun weg hebben gevonden naar Europa. Een bezoek aan de stijlvolle Hamam Argana betekent ontspanning, aandacht voor beauty en gezelligheid! Geniet van een massage, Ghassoulmasker of neem een stoombad. Super gezond voor je huid en bloedsomloop. Er zijn aparte toegangstijden voor mannen en vrouwen, behalve op zaterdag en maandag. Dan zijn stellen ook samen welkom.

Hamam Turks Badhuis

AMSTERDAM - Bij het Turkse badhuis in Amsterdam kun je eens op een andere manier in bad gaan. Laat je masseren of geniet van een bezoekje aan de Turkse stoombank. Een hele dag genieten in het badhuis? Boek dan een complete behandeling, met modder, massage, inzepen, zonnebank en een Oosters diner. Na een dagje in het badhuis voel je je een herboren mens.

Let'z Beauty & Spa

AMSTELVEEN - Het luxe Let'z Beauty & Spa zit in het oude centrum van Amstelveen. Ervaar de sauna, het stoombad met rozenaroma, maar ook de centrale hamamruimte met waterbekken. Er is een afgesloten behandelruimte waar op afspraak Oosterse scrub- en zeepschuimbehandelingen worden gegeven.

Laatst gewijzigd: 2015-07-30 13:10:03 · Gepubliceerd: 2014-11-05 16:11:50 - 2973