Maastricht aan Tafel: koninklijk eten tegen een scherpe prijs

Maastricht aan Tafel 2015 |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Culinaire traditie voor het goede doel

2 augustus 2015 Toerisme Maastricht, Limburg Voor lekker eten ben je in Maastricht aan het goede adres! Dat wordt al helemaal duidelijk tijdens Maastricht aan Tafel. Smul jij dit jaar ook mee? Je steunt er ook nog eens een goed doel mee...

Foto 1. Proosten op het goede leven onder het genot van een scherpgeprijst driegangenmenu. Foto: VVV Maastricht

Eten voor het goede doel

Maastricht wordt twee weken lang overspoeld door lekkerbekken. De toch al zo bourgondische stad wordt op stelten gezet door het culinaire evenement Maastricht aan Tafel. Het idee is simpel: ontdek de beste restaurants voor een klein prijsje. In diverse eetgelegenheden worden heerlijke driegangenmaaltijden geserveerd voor de vaste prijs van 25,25 euro. Waarom die 25 cent? Per verkochte maaltijd wordt dit bedragje gedoneerd aan Stichting Stille Armen Maastricht. Goed eten voor een goed doel!

Borrelen aan de bar

Als je geen zin hebt in een uitgebreide maaltijd of je wilt eens iets anders proberen, kun je ook aanschuiven bij één van de deelnemende barretjes voor Maastricht aan de Bar. Zelfde concept, zelfde 25 cent voor het goede doel. Want voor 5,25 euro geniet je van een borrel en een lekker hapje in de gezelligste barretjes van Maastricht. Ook leuk als aperitiefje voor het diner...

Nog meer te doen in Maastricht

Natuurlijk is er, naast lekker eten, nog veel meer te doen in Maastricht. Maar tijdens de restaurantweek worden er nog meer activiteiten in stijl georganiseerd, zoals de Maastricht aan Tafel-stadswandeling. Vergroot je bak-skills tijdens een workshop vlaaien bakken bij de Bisschopsmolen of schuif aan bij een wijnproeverij in de wijnkelder!

Praktische informatie

Maastricht aan Tafel 2015 vindt plaats van zondag 2 augustus tot en met zondag 16 augustus. Een driegangenmenu kost altijd 25,25 euro. Bekijk de deelnemende restaurants.
Foto 2. Maastricht aan de Bar: een borrel en een hapje voor 5,25 euro! Foto: VVV Maastricht
Foto 3. Schuif aan voor een koninklijke maaltijd! Foto: VVV Maastricht

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2015-08-04 11:42:51 · Gepubliceerd: 2015-07-29 14:07:55 - 575