Romantische winterdates

Romantische uitjes | Redactioneel door

De winter wordt een stuk warmer en wel héél romantisch met deze tips!

20 november 2018 Cultuur Landelijk Ben je het beu om met je partner bij elk jubileum weer naar datzelfde tentje te gaan? Of wil je juist nieuwe inspiratie opdoen voor een eerste date? Dit zijn de perfecte romantische uitjes om een winterse romance te beginnen of nieuw leven in te blazen. De vijf leukste tips voor winterse romantiek!

Foto 1. Samen schaatsen met uitzicht op het Rijksmuseum. © Fotograaf: amsfrank. Licentie: Sommige rechten voorbehouden. Bron: Flickr.com.

Romantiek aan de kust

SCHEVENINGEN - Uitwaaien, wegduiken voor meeuwen, af en toe ergens een kopje koffie drinken om even op te warmen en hand in hand over de boulevard slenteren. De Pier in Scheveningen is ook in de winter een plek vol romantiek en liefde. Perfect om zwijmelend schouder aan schouder te genieten van een zonsondergang! Als je helemaal indruk wilt maken, maak je een ritje in het Reuzenrad op De Pier. Ook leuk: schaatsen en ijsbeelden bewonderen bij Cool Event Scheveningen.

Zwijmel weg bij meer romantische uitjes.

Winterse en romantische magie

KAATSHEUVEL - Stap sprookjesland binnen bij de Winter Efteling. Het Sprookjesbos was nog nooit zo romantisch als in de winter. Met gezellige kerstmuziek, knisperende vuurkorven, sfeervolle zangkoortjes en allerlei winterse sprookjesfiguren. Sluit de date af met een romantische lichtshow bij de Aquanura. Je kunt er ook overnachten in het Efteling Hotel. Om de date wat pit te geven, probeer je samen natuurlijk alle achtbanen uit.

Hand in hand wandelen

LANDELIJK - Niet zo van de drukke dates? Maak dan samen een ontspannende boswandeling. Kies een bos in de buurt en ga op verkenningstocht! Ideaal om elkaar al wandelend beter te leren kennen of om herinneringen op te halen. En het is nog gratis en gezond ook. Als er sneeuw ligt is het helemaal perfect. Tip: neem een kleedje en een thermoskan met warme drank mee, romantisch!

Samen op de schaatsbaan

AMSTERDAM - In het donker over het ijs glijden met uitzicht op het Rijksmuseum, omgeven door magische lichtjes en gezellige zithoekjes. Ice*Amsterdam is vanaf 17 november 2018 tot en met 3 februari 2019 de meest romantische en sfeervolle plek van Amsterdam. Schaats hand in hand jullie toekomst tegemoet. Zwijmel...

Romantisch relaxen

BLEISWIJK - Ontsnap aan de kou en de drukte en duik samen Elysium Centre in. Geniet van ontspannende kruidenaroma's, zoutwaterbaden, de sauna en massages. Als je voor een hele dag boekt, krijg je er een lunch of diner bij. Extra fijn om lekker warm binnen te zitten als het buiten zo koud is. Geen zorgen, er zijn ook badkledingsdagen voor als je liever niet het risico loopt je buurman in zijn adamskostuum tegen te komen.

Liever op stap met vriendinnen? Bekijk de leukste vriendinnenuitjes.
Foto 2. Uitwaaien op De Pier in Scheveningen is juist ook in de winter erg romantisch. © Fotograaf: Maurice Haak, Den Haag Marketing.
Laatst gewijzigd: 2019-01-16 15:29:10 · Gepubliceerd: 2015-11-04 11:28:50 - 26117