Een uitstap is nâg leuker met een flinke korting!

Tips voor een voordelig dagje uit   Redactioneel door
Foto 1. Wie neem jij mee voor een voordelig dagje uit? Foto: The Escape Hunt

archief oud artikel 27 juli 2016 Toerisme Rijkevorsel, Antwerpen Op vakantie in België? Of juist in Limburg of Zeeland aan het vakantie vieren? Maak de zomer nog leuker met een gezellig uitstapje! DagjeWeg.NL Tickets heeft een groot aanbod met voordelige uitstapjes, ââk in Zuid-Nederland en België. Bekijk ons zes voordelige tips voor een zomers dagje uit.

Airsoft en paintball

RIJKEVORSEL - Zin om je uit te sloven? Dat kan op een uitdagende manier in de Paintball Loods in Rijkevorsel. In een oude loods ga je de strijd aan met vrienden of familie, terwijl je je verschuilt achter de vele wrakken en rioolbuizen. Pas op dat je niet geraakt wordt! Zin in een potje paintball? Dat kan nu heel voordelig, met maar liefst 15 euro korting op je ticket! Daarvoor kun je 2,5 uur paintballen.

Met hetzelfde voordelige ticket in handen kun je ook kiezen voor een potje airsoft. Ken je dat nog niet? Airsoft is nog een tikje spannender dan paintball, want je gebruikt levensechte replica's van wapens, werkt met twee teams aan een uitdagende missie en je beschiet elkaar daarbij met plastic balletjes. Een spel dat zorgt voor gierende adrenaline, waarvoor je vast nâg een keer terug komt. Ontvang 15 euro korting op een airsoft game!

Escape room

MAASTRICHT - Nog meer actie, maar zonder al teveel bloed, zweet en tranen. The Escape Hunt Experience is veel meer dan een escape room. In Maastricht, dicht tegen België aan, speel je dit super leuke groepsspel met 5 euro korting als je in juli of augustus komt. Stap 150 jaar terug in de tijd en los samen met collega's, familie of vrienden een spannend spel vol mysteries op! Proberen te ontsnappen uit een escape room is leuk voor jong en oud, het enige criterium is dat je goed kunt samenwerken...

Dierentuinen

VLISSINGEN - In een ander hoekje van Zuid-Nederland ligt de Zeeuwse reptielenzoo Iguana. Ontmoet de bijzondere kikkers, slangen en insecten die hier wonen! Een dagje rondneuzen in deze dierentuin vol gekke dieren wordt helemaal leuk met de aanbieding van DagjeWeg.NL Tickets: een gezinsticket met vijf euro korting. Zo ga je wel heel voordelig een dagje uit.

KERKRADE - Dikke tip voor als je met kinderen op stap bent: Dierentuin GaiaZOO, waar je in één dag een hele wereldreis maakt. Er wonen hier zeldzame dieren die je nergens anders tegenkomt en voor kinderen is er onder meer DinoDome, Europa's grootste indoor Dino Speelpark. Kerkrade ligt in Zuid-Limburg, in de buurt van Heerlen en tegen de Duitse grens aan. Ben je in de buurt, profiteer dan zeker van deze mooie korting: iedereen 3,50 euro korting op z'n ticket!

Openluchtmuseum

ARNHEM - Even een stukje rijden misschien, maar voor dit populaire openluchtmuseum wil je vast wel even in de auto zitten. Het Nederlands Openluchtmuseum neemt je mee terug in de tijd. Het is een levendig museum, waar je van alles kunt zien en doen. Leuke winkeltjes, boerenerven en mensen die zo uit het verleden lijken te zijn weggelopen! Kinderen mogen een handje meehelpen. En je kunt er nu ook heen met ouderwets goedkope prijzen, want met DagjeWeg.NL Tickets krijg je een exclusieve korting van 25% op de toegangsprijs.

Zit er niks bij wat je leuk vindt? Geen nood! DagjeWeg.NL Tickets heeft een steeds groeiend aanbod vol voordelige uitstapjes. Kijk snel bij alle kortingen en voordeeltjes!
Foto 2. In de roos! Foto: Ambisio Paintball Loods
Foto 3. Bewonder de meest vreemde reptielen. Foto: Reptielenzoo Iguana

Laatst gewijzigd: 2022-12-28 12:52:02 · Gepubliceerd: 2016-07-26 17:34:20 - 1645