Ontmoet deze zomer keizerin Sissi in Paleis Het Loo

Elisabeth in Concert |  
Nieuws door

Kaartverkoop Elisabeth in Concert is gestart

5 januari 2017 Cultuur Apeldoorn, Gelderland Sissi komt weer naar Nederland. Deze zomer neem je een kijkje in het turbulente leven van de laatste keizerin van Oostenrijk in de muzikale voorstelling Elisabeth in Concert. Het drama speelt zich af op het prachtige plein voor Paleis Het Loo. De kaartverkoop is gestart. Wees er snel bij!

Foto 1. Stap in het leven van Oostenrijkse keizerin Sissi. Foto: Stage Entertainment

Van sprookje tot werkelijkheid

Een keizerlijk drama op een schitterend paleisplein. Tijdens Elisabeth in Concert duik je in het leven van Elisabeth, de laatste keizerin van Oostenrijk. Wat begint als een romantisch sprookje aan het Weense hof slaat al snel om in een persoonlijk drama waarin veel tegenzit. Al eerder verscheen er een musical over Elisabeth, die in de volksmond Sissi wordt genoemd, en deze zomer worden er drie openluchtconcerten georganiseerd. Beleef de aangrijpende voorstelling op 15, 16 en 17 juni op het voorplein van Paleis Het Loo. Musicalster Pia Douwes vervult de rol van Elisabeth.

Bestel nu kaarten

De ticketverkoop van de voorstelling is gestart. Wees verzekerd van een plekje en boek je tickets voor Elisabeth in Concert.

Meer Sissi

Al eerder kon je in Paleis Het Loo een kijkje nemen in het leven van Sissi. Bekijk onze reportage van Sissi: Sprookje en werkelijkheid.

Foto 2. Paleis Het Loo is de perfecte locatie voor het concert. Foto: Paleis Het Loo
Foto 3. Al eerder kon je Sissi bewonderen in Paleis Het Loo.

Laatst gewijzigd: 2017-06-13 13:20:45 · Gepubliceerd: 2017-01-05 09:35:48 - 2661