Locaties voor een originele paasbrunch

Leuke dagjes uit met Pasen |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Geniet van een paasbuffet vol paaseitjes, paasbrood en leuke activiteiten

11 april 2019 Toerisme Landelijk Eieren zoeken, eieren schilderen, eieren eten: wat hebben de uitjes op Eerste en Tweede Paasdag met elkaar gemeen? Eten! Geniet van een paasontbijt, paasbrunch of paasdiner op een van deze originele locaties. Eet smakelijk en vrolijk Pasen!

Foto 1. Hmm... die paasbrunch zit wel snor in Den Haag. Foto: Maurice Haak, Den Haag Marketing.

Haagse paashaas op De Pier

DEN HAAG / SCHEVENINGEN - Als een paashaas over De Pier hoppen, op naar een heerlijke paasbrunch. Op Eerste en Tweede Paasdag is er op De Pier en de boulevard plek zat voor een paasontbijt, paasbrunch of paasbuffet aan het strand. Eten, genieten, uitwaaien. Zucht, dat klinkt wel héél fijn! Op beide paasdagen geniet je van 10:00 uur tot 15:00 uur van een lekkere paasbrunch bij Restaurant ZILT. Het kost bijna niets maar is wel fancy: je wordt ontvangen met een glaasje bubbels.

Pasen in middeleeuwse stijl

ALPHEN AAN DEN RIJN - In themapark Archeon zijn rond Pasen veel activiteiten. De Minderbroeders trekken door het middeleeuwse stadje met een Paasprocessie en in het park zijn zeelui van de Allemansend met demonstraties en een kampement. Tip: op Eerste en Tweede Paasdag, op 21 en 22 april, is er een paasbrunch en paasbuffet met een troubadour en allerlei activiteiten voor kinderen. Paaseieren zoeken in een doolhof, knutselen, eieren schilderen. Inclusief toegang tot het park! Reserveer vooraf via de website van Archeon.

Paaseieren eten in de pluktuin

AMSTELVEEN - De Zomerbloemen Pluktuin is een goede plek om paaseieren te verstoppen! Kom ze zoeken tijdens de paasdagen en schuif op 21 of 22 april van 11:00 uur tot 13:00 uur aan voor een paasbrunch. Meld je vooraf aan via de website van de pluktuin, want vol is vol. Leuk: je kunt ook tulpen plukken, kinderen mogen paaseieren zoeken en beschilderen en zelf popcorn maken en broodjes bakken. Kleintjes kunnen op Eerste en Tweede Paasdag ook vanaf 13:00 uur een rondje op een pony rijden. Lees meer over Pasen in Zomerbloemen Pluktuin.

Meer tips voor Pasen

Foto 2. Geniet van paasbuffets en paasbrunches op bijzondere locaties. Foto: Pexels.com, CC0 License.

Laatst gewijzigd: 2019-04-11 17:07:42 · Gepubliceerd: 2017-04-07 15:36:07 - 7224