Regen met Pasen? Bekijk deze indoor uitjes

Shoppen tot je erbij neervalt of toch liever spelen in een indoor speeltuin

De leukste paasuitjes op DagjeWeg.NL   Nieuws door
Foto 1. Schilder paaseieren en speur naar het gouden ei in het donker tijdens Pasen. Foto: muZIEum.

10 april 2017 Toerisme Landelijk Lente! De vogels fluiten, het zonnetje schijnt... Tenminste, als april ons mooi weer gunt. Wat te doen tijdens Pasen als het pijpenstelen regent? Gelukkig kan paaseieren zoeken ook gewoon binnen. Bekijk de leukste indoor uitjes voor het hele gezin.

Paaseieren zoeken in het donker

NIJMEGEN - Waarschijnlijk heb je weleens iemand zien lopen met een blindengeleidehond of een taststok. Maar hoe is het om zelf blind te zijn? In muZIEum beleef je een donkerbeleving. Zo ervaar je voor één dag hoe het is om blind of slechtziend te zijn. Vier op Eerste en Tweede Paasdag Pasen in het muZIEum en schilder eieren en speur naar het gouden ei - in het donker.

Zit jouw ideale overdekte paasuitje er toch niet tussen? Bekijk meer indoor uitjes tijdens Pasen.

Shoppen met de paashaas

BEVERWIJK - Op zoek naar nieuwe schoenen, lekker eten of een mooi boek? Shop langs verschillende culturen in de Bazaar van Beverwijk. Meer dan tweeduizend winkels en kramen maken dit de grootste overdekte markt van Europa. Ga lekker eten bij één van de exotische tentjes of shop zo goedkoop mogelijk je spullen bij elkaar op de kofferbakmarkt. Kinderen laten zich schminken, spelen op de vrijmarkt of doen mee met de leuke paasspeurtocht. De markt is open op Eerste en Tweede Paasdag.

Wie wint de paasquiz?

OOSTERBEEK - Speuren door het Airborne Museum! In het hele museum zijn van vrijdag 14 april tot en met maandag 17 april paaseieren met quizvragen verstopt. Bij ieder juist antwoord dat je geeft, hoort een letter. Wie slaagt erin om met de gevonden letters het juiste woord te raden? Voor hen ligt een leuk paascadeautje klaar. Handig om te weten: je hoeft je vooraf niet aan te melden. Iedereen mag meedoen met de paasspeurtocht.

Ook interessant:
Foto 2. Snuffel rond op De Bazaar in Beverwijk - ook open op Eerste en Tweede Paasdag. Foto: De Bazaar Beverwijk.

Laatst gewijzigd: 2017-04-10 15:05:07 · Gepubliceerd: 2017-04-10 14:17:52 - 3550