Hemelvaartsdag 2019: een dagje uit met kinderen

Meer leuke uitjes voor Hemelvaartsdag 2019 |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Geniet van een extra vrije dag met de kinderen

28 mei 2019 Toerisme Landelijk Voor zowel kids als ouders is er van alles te doen op Hemelvaartsdag! Profiteer van de extra vrije dag en ga een dagje uit met de kinderen. Inspiratie nodig? Bekijk de leukste uitjes voor Hemelvaartsdag of in het Hemelvaartweekend.

Foto 1. Volop speelplezier - met korting - bij Amusementspark Tivoli. Foto: Amusementspark Tivoli.

Indrukwekkend: 't Veluws Zandsculpturenfestival

Maak een complete reis over de wereld bij 't Veluws Zandsculpturenfestijn! Hier hebben ze de meest iconische gebouwen, bezienswaardigheden en bekende wereldleiders van zand gemaakt. Laat je meenemen van Mount Rushmore tot diep in de jungle en langs een schitterende skyline met 's werelds beroemdste gebouwen. Benieuwd welke kunstwerken van zand je nog meer ontdekt? Neem de kinderen mee en bekijk samen de indrukwekkende zandsculpturen. 't Veluws Zandsculpturenfestijn is tot en met 2 november 2019 open en dus ook op Hemelvaartsdag!

Naar buiten, de natuur in!

Met een beetje geluk is Hemelvaartsdag 2019 een dag vol zon en kunnen we lekker naar buiten. Ga verder dan de achtertuin en verken de mooiste natuur in Nederland. Wat dacht je van een rondvaart met de kinderen of een bezoek aan een natuurpark?

Leuk en leerzaam: dagje museum

Misschien is een museum niet het eerste waar je aan denkt voor een dagje uit met kinderen. Toch zijn er verrassend veel leuke musea te vinden om kinderen met plezier naar toe te nemen. Bekijk alle musea die open zijn op Hemelvaartsdag en kies een leuk museum. Tip: Bezoek het Nederlands Openluchtmuseum met 25% korting! Doe Oud-Hollandse spelletjes, kijk mee met oude ambachten en ontdek wat we vroeger aten. Een broodje hond was niet ongewoon...

Altijd goed: dagje speeltuin

Voor kinderen is een dagje uit gemakkelijk gekozen: naar de speeltuin! Veel meer dan de ruimte, speeltoestellen en iets lekkers te eten hoeft er voor de kleintjes niet te zijn. Een dagje speeltuin is echt een feest. Zoek je een speeltuin in de omgeving? Bekijk hier een overzicht van alle speeltuinen, indoor en outdoor.

Laatst gewijzigd: 2019-05-28 16:55:50 · Gepubliceerd: 2017-05-16 11:52:49 - 20293