Goedkope gezinsuitjes met slecht weer

Dagje uit met slecht weer | Nieuws door

Koop kaartjes met korting en bespaar tientallen euro's

25 augustus 2018 Toerisme Landelijk Zucht... De regen valt met bakken uit de hemel en de kids weten uit verveling niet meer waar ze het moeten zoeken. Tijd om in de auto te stappen en met het hele gezin een gezellig indoor uitje te bezoeken! En dat kan nog heel voordelig ook! Wij zetten de voordeligste gezinsuitjes met slecht weer voor je op een rij.

Foto 1. Bekijk Rotterdam door de ogen van mini-mensjes. Foto: Miniworld Rotterdam.

Wat kost een dagje zwemmen?

ASSEN - Lekker zwemmen in een tropische setting kan prima als het buiten pijpenstelen regent. Bij de zwemparadijs De Bonte Wever trotseer je de golven in het golfslagbad, neem je een duik in de wildwaterkreek of ontspan je lekker in een whirlpool. Voor de kleintjes is er een peuterbad, waar ze heerlijk kunnen spelen op veilige speeltoestellen. En om het geheel af te sluiten eet je er ook nog even een lekker patatje of diner.

Hoeveel kost zo'n dagje uit? Als gezin met twee kids betaal je € 33,50 voor een heerlijk dagje zwemmen in een subtropisch zwemparadijs. Dit is inclusief koffie, thee, sap en alle extra faciliteiten (exclusief zonnebanken).

Boek een indoor uitje met korting via DagjeWeg.NL Tickets. Je hebt keuze uit tientallen dagjes weg!

Wat kost een dagje museum?

DEN HELDER - Leer hoe je een SOS-bericht verstuurt en hoe je je staande houdt bij windkracht 10! In Reddingsmuseum Dorus Rijkers kom je alles te weten over de Nederlandse reddingsbrigade, de reddingmaatschappij en de kustwacht. Luister naar het spannende verhaal van Dorus Rijkers, die als 24-jarige in 1872 met zijn eigen roeiboot de passagiers van een zinkend schip wist te redden.

Een gezinsuitje naar Reddingmuseum Dorus Rijkers is goed te betalen: het museum heeft een speciaal tarief voor gezinnen met minderjarige kinderen (maximaal vijf personen). Als gezin met twee kids betaal je slechts € 28,50 voor een leerzaam en leuk dagje in dit museum.

Wat kost een dagje miniatuurpark?

ROTTERDAM - Beleef Rotterdam in het klein en kom naar Miniworld Rotterdam. In deze indoor familieattractie maak je van alles mee. Zo maak je kennis met duizenden mini-bewoners en bewonder je rijdende treinen en vrachtwagens die af en aan rijden naar de grootste miniatuurhaven van Europa. En natuurlijk bekijk je typisch Rotterdamse gebouwen in het klein. Denk aan de legendarische kubuswoningen, Rotterdam CS, de Kuip en de Markthal.

Koop tickets met korting voor Miniworld Rotterdam via DagjeWeg.NL Tickets. Een gezinsticket (twee volwassenen en twee kinderen) kost je slechts € 34,34. Je krijgt er ook een leuke gratis speurtocht bij.

Meer tips voor een indoor dagje uit

Foto 2. Kom heerlijk zwemmen in een subtropisch zwemparadijs. Foto: De Bonte Wever.
Foto 3. Heb jij het in je om mensen op zee te redden? Foto: Reddingmuseum Dorus Rijkers.
Laatst gewijzigd: 2019-03-05 09:07:07 · Gepubliceerd: 2017-07-25 15:38:37 - 55952