Goedkope gezinsuitjes met slecht weer

Dagje uit met slecht weer |  
Redactioneel door
Foto 1. Bekijk Rotterdam door de ogen van mini-mensjes. Foto: Miniworld Rotterdam.

Koop kaartjes voor een dagje uit met korting

2 augustus 2021 Toerisme Landelijk Zucht... De regen valt met bakken uit de hemel en de kids weten uit verveling niet meer waar ze het moeten zoeken. Tijd om in de auto te stappen en met het hele gezin een gezellig uitje te bezoeken! En dat kan nog heel voordelig ook! Wij zetten voordelige gezinsuitjes met slecht weer voor je op een rij.

Duik in een tropisch zwembad

ASSEN - Lekker zwemmen in een tropische setting kan prima als het buiten pijpenstelen regent. Bij de zwemparadijs De Bonte Wever trotseer je de golven in het golfslagbad, neem je een duik in de wildwaterkreek of ontspan je lekker in een whirlpool. Voor de kleintjes is er een peuterbad, waar ze heerlijk kunnen spelen op veilige speeltoestellen. En om het geheel af te sluiten eet je er ook nog even een lekker patatje of diner.
Lees ook: De mooiste subtropische zwembaden

Boek een indoor uitje met korting via DagjeWeg.NL Tickets. Je hebt keuze uit tientallen dagjes weg!

Dagje museum

DEN HELDER - Leer hoe je een SOS-bericht verstuurt en hoe je je staande houdt bij windkracht 10! In Reddingsmuseum Dorus Rijkers kom je alles te weten over de Nederlandse reddingsbrigade, de reddingmaatschappij en de kustwacht. Luister naar het spannende verhaal van Dorus Rijkers, die als 24-jarige in 1872 met zijn eigen roeiboot de passagiers van een zinkend schip wist te redden.

Tip: koop tickets voor het Reddingmuseum via DagjeWeg.NL Tickets
.

Bezoek een miniatuurpark

ROTTERDAM - Beleef Rotterdam in het klein en kom naar Miniworld Rotterdam. In deze indoor familieattractie maak je van alles mee. Zo maak je kennis met duizenden mini-bewoners en bewonder je rijdende treinen en vrachtwagens die af en aan rijden naar de grootste miniatuurhaven van Europa. En natuurlijk bekijk je typisch Rotterdamse gebouwen in het klein. Denk aan de legendarische kubuswoningen, Rotterdam CS, de Kuip en de Markthal.

Tip: koop tickets voor Miniworld Rotterdam via DagjeWeg.NL Tickets
.

Op reis door een onderwaterwereld

LEERDAM - Ga op reis langs alle delen van de wereld en ontmoet bijzondere waterdieren in AquaZoo Leerdam. Maak kennis met roggen, gifkikkers en kleurrijke koralen, maar bekijk ook zeepaardjes en anemonen in de verschillende aquaria. En er komen steeds nieuwe dieren bij! Zo komen er regelmatig jonge haaien ter wereld. De volwassen haaien leggen eieren, die vervolgens in het haaienbabykraamaquarium worden gehangen. Als de kleine haaitjes uit het ei komen, moeten ze nog even in het kraamaquarium blijven. Misschien zijn er nu wel kleintjes? Kom snel kijken!

Bestel hier snel tickets voor AquaZoo Leerdam
.

Dagje nostalgie

HOORN - In Museum van de 20e Eeuw reis je terug in de tijd. Bewonder de allereerste computers en mobieltjes en ontdek welke populaire spelletjes, muziek en televisieprogramma's vroeger populair waren. Wandel door complete keukens, woonkamers en winkels uit vervlogen tijden. Leuk detail: de spullen in het museum zijn schenkingen en hebben dus echt vroeger ergens thuis gestaan.

Tip: koop tickets met korting voor Museum van de 20e Eeuw via DagjeWeg.NL Tickets
.

Lekker jumpen

AMSTELVEEN - Bij Jumpers Indoor merk je niets van de regenachtige wereld buiten! Hier jump je eindeloos rond op de grote trampolines. Waag je aan een salto of een andere stunt en speel jumpend basketbal. En behalve jumpen kun je hier ook lasergamen, poolen, golfen en karaoke zingen.

Tip: koop tickets met korting voor Jumpers Indoor via DagjeWeg.NL Tickets
.

Meer tips voor een indoor dagje uit

Foto 2. Kom heerlijk zwemmen in een subtropisch zwemparadijs. Foto: De Bonte Wever.
Foto 3. Heb jij het in je om mensen op zee te redden? Foto: Reddingmuseum Dorus Rijkers.

Laatst gewijzigd: 2022-01-24 11:32:21 · Gepubliceerd: 2017-07-25 15:38:37 - 73071