Goedkope gezinsuitjes met slecht weer

Dagje uit met slecht weer |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Koop kaartjes voor een dagje uit met korting

25 augustus 2018 Toerisme Landelijk Zucht... De regen valt met bakken uit de hemel en de kids weten uit verveling niet meer waar ze het moeten zoeken. Tijd om in de auto te stappen en met het hele gezin een gezellig uitje te bezoeken! En dat kan nog heel voordelig ook! Wij zetten voordelige gezinsuitjes met slecht weer voor je op een rij.

Foto 1. Bekijk Rotterdam door de ogen van mini-mensjes. Foto: Miniworld Rotterdam.

Dagje zwemmen

ASSEN - Lekker zwemmen in een tropische setting kan prima als het buiten pijpenstelen regent. Bij de zwemparadijs De Bonte Wever trotseer je de golven in het golfslagbad, neem je een duik in de wildwaterkreek of ontspan je lekker in een whirlpool. Voor de kleintjes is er een peuterbad, waar ze heerlijk kunnen spelen op veilige speeltoestellen. En om het geheel af te sluiten eet je er ook nog even een lekker patatje of diner.

Boek een indoor uitje met korting via DagjeWeg.NL Tickets. Je hebt keuze uit tientallen dagjes weg!

Dagje museum

DEN HELDER - Leer hoe je een SOS-bericht verstuurt en hoe je je staande houdt bij windkracht 10! In Reddingsmuseum Dorus Rijkers kom je alles te weten over de Nederlandse reddingsbrigade, de reddingmaatschappij en de kustwacht. Luister naar het spannende verhaal van Dorus Rijkers, die als 24-jarige in 1872 met zijn eigen roeiboot de passagiers van een zinkend schip wist te redden.

Tip: koop tickets voor het Reddingmuseum via DagjeWeg.NL Tickets.

Dagje miniatuurpark

ROTTERDAM - Beleef Rotterdam in het klein en kom naar Miniworld Rotterdam. In deze indoor familieattractie maak je van alles mee. Zo maak je kennis met duizenden mini-bewoners en bewonder je rijdende treinen en vrachtwagens die af en aan rijden naar de grootste miniatuurhaven van Europa. En natuurlijk bekijk je typisch Rotterdamse gebouwen in het klein. Denk aan de legendarische kubuswoningen, Rotterdam CS, de Kuip en de Markthal.

Tip: koop tickets voor Miniworld Rotterdam via DagjeWeg.NL Tickets.

Dagje dierentuin

AMERSFOORT - Niet compleet indoor, maar wel goed te doen met paraplu voor als er een buitje valt: de dierentuin! Misschien niet het meest voordelige gezinsuitje, maar met een beetje slim boeken bespaar je toch zo een euro of tien. Je bent de hele dag zoet en de kinderen vinden het prachtig. In het bosrijke park DierenPark Amersfoort bewonder je neushoorns, apen, tijgers, olifanten en meer.

Dagje nostalgie

HOORN - In Museum van de 20e Eeuw reis je terug in de tijd. Bewonder de allereerste computers en mobieltjes en ontdek welke populaire spelletjes, muziek en televisieprogramma's vroeger populair waren. Wandel door complete keukens, woonkamers en winkels uit vervlogen tijden. Leuk detail: de spullen in het museum zijn schenkingen en hebben dus echt vroeger ergens thuis gestaan.

Tip: koop tickets met korting voor Museum van de 20e Eeuw via DagjeWeg.NL Tickets.

Dagje jumpen

AMSTELVEEN - Bij Jumpers Indoor merk je niets van de regenachtige wereld buiten! Hier jump je eindeloos rond op de grote trampolines. Waag je aan een salto of een andere stunt en speel jumpend basketbal. En behalve jumpen kun je hier ook lasergamen, poolen, golfen en karaoke zingen.

Tip: koop tickets met korting voor Jumpers Indoor via DagjeWeg.NL Tickets.

Dagje minigolf

POELDIJK - Hole in one! Nou, dat is nog best een uitdaging bij Van der Ende Racing Inn. Hier speel je minigolf in het donker, omgeven door special effects die je tegemoet stralen. Glowgolfen doe je hier in een wonderlijk fluorescerend 3D-decor waar superhelden, haaien en astronauten toekijken.

Meer tips voor een indoor dagje uit

Foto 2. Kom heerlijk zwemmen in een subtropisch zwemparadijs. Foto: De Bonte Wever.
Foto 3. Heb jij het in je om mensen op zee te redden? Foto: Reddingmuseum Dorus Rijkers.

Laatst gewijzigd: 2020-07-17 17:14:47 · Gepubliceerd: 2017-07-25 15:38:37 - 68870