Loop door je droomhuis op de Excellent Woonbeurs

Excellent Woonbeurs |  
Nieuws door
Foto 1. Geen sfeerloze TL-lampen, maar prachtig verlichte kamers. Foto: Excellent Woonbeurs

Vier dagen vol interieur, sieraden, mode, health en auto's

14 september 2017 Trends Rotterdam, Zuid-Holland Of je nu op zoek bent naar een nieuwe parketvloer, nadenkt over een buitenkeuken of inspiratie op wil doen voor je privébioscoop: op de Excellent Beurs in Ahoy Rotterdam doe je talloze ideeën op. Vier dagen lang dwaal je over 12 duizend vierkante meter aan de prachtigste en meest luxe items op het gebied van onder andere interieur, health, beauty, sieraden, auto's en kunst. Stap in complete huizen en doe je tegoed aan al het moois van zo'n 200 (inter)nationale woonspecialisten en luxespelers. Lisette van Excellent: "Bij een beurs denk je al snel aan hokken met felle verlichting, maar dat is dit niet; het is een lifestyle-event met écht sfeervolle verlichting!"

Droomhuis gevonden

Op de Excellent Woonbeurs van donderdag 14 tot en met zondag 17 september loop je door drie compleet ingerichte huizen. Lisette: "In die 'architectenhuizen' staan allerlei leveranciers met het mooiste bad, de mooiste open haard enzovoorts. In de hal hangen schitterende lampen en aan de muur hangt een gigantisch scherm - een privébioscoop. Je hebt helemaal niet door dat het eigenlijk een stand is!" In de 'tuin' naast het huis kwijl je weg bij de nieuwste Tesla's en Range Rovers en neem je een duik in het zwembad (oké, in je hoofd dan). Overal om je heen glimt of schittert er wel iets; je vindt er ongetwijfeld iets voor in je eigen droomhuis.

Fashion en kreeften

Naast de huizentours geniet je op het woon- en lifestyle-evenement in Rotterdam Ahoy van modeshows van Salonè della Moda, allerlei demonstraties en, niet onbelangrijk: lekker eten. Iedere dag kun je aanschuiven bij een 'Excellent diner' verzorgd door de bekende visgroothandel Schmidt Zeevis, compleet met kreeft en oesters. Hier betaal je uiteraard wel extra voor; een regulier ticket kost €20,-, als je wilt blijven dineren (vier gangen plus een drankarrangement!) betaal je in totaal €75,- voor een dagje Excellent.

Meer woonbeurzen dit najaar

Heerlijk om lekker te struinen tussen allerlei mooie spullen en de nieuwste trends te ontdekken. Ook op deze komende evenementen doe je boordevol wooninspiratie op:
Foto 2. Doe inspiratie op voor je droomhuis. Foto: Excellent Woonbeurs
Foto 3. De mooiste items van 200 woonspecialisten en luxespelers onder één dak. Foto: Excellent Woonbeurs

Laatst gewijzigd: 2017-09-13 16:08:53 · Gepubliceerd: 2017-09-12 17:04:14 - 527