Vier de Week van Ons Water met korting op deze waterige uitjes

Koop je tickets met korting op Dagjeweg.NL Tickets |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Zeil naar Pampus, bestrijd de Waterwolf of doe proefjes met water

17 oktober 2018 Toerisme Landelijk Het is van 17 tot en met 24 oktober de Week van Ons Water. Vier deze week met een leuke dag die in het teken staat van water. Want het water, dat zit ons Nederlanders toch een beetje in het bloed. Bekijk bijvoorbeeld de volgende uitjes waar je met korting heen kunt.

Foto 1. Ga met korting naar Madurodam en bestrijd het binnendringende water in de nieuwe, spectaculaire attractie de Waterwolf! Foto: Madurodam

Alles over water en ons maritiem verleden

De strijd tegen het water, een rijk maritiem verleden: natuurlijk hebben we in Nederland veel plekken waar je daar alles over kan vinden. Zoals veel leuke musea en attracties waar je een heerlijke dag door kan brengen. Via DagjeWeg.NL Tickets kun je met korting naar zo'n museum of attractie. Bijvoorbeeld met 6 euro korting naar Madurodam, waar je de spectaculaire nieuwe attractie de Waterwolf kan beleven! Hier ontdek je hoe de Nederlanders op een onmogelijke plek van water land maakten: het Haarlemmermeer. Vroeger 'vrat' het Haarlemmermeer dorpen en steden op tijdens stormen en daarom werd het de Waterwolf genoemd. Lukt het jou om met ’s werelds grootste stoommachine de Waterwolf te verslaan? Let op: deze actie is geldig tot en met 31 oktober, dus ga snel!

Ga het water op

Ook leuk: ga lekker een dagje het water op. Daar hoeft de zon niet altijd voor te schijnen, want ook onder een prachtige wolkenhemel is het genieten op een boot. Op DagjeWeg.NL Tickets kom je meerdere rondvaarten tegen.

Laatst gewijzigd: 2018-10-18 12:24:07 · Gepubliceerd: 2018-10-17 11:23:26 - 540