Wauw! Vier avonden Wintervuurwerk in Scheveningen

Wintervuurwerk Scheveningen |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Spectaculair vuurwerk op het strand in Scheveningen

27 november 2019 Toerisme Scheveningen, Zuid-Holland Een mooie afsluiter van een winters dagje aan de kust: Wintervuurwerk Scheveningen 2019. In december geniet je vier avonden van een kleurrijke vuurwerkshow op het strand. Warm ingepakt tegen elkaar aankruipen en de felle kleuren in de zee zien weerspiegelen... Romantisch! En - niet onbelangrijk - de shows zijn gratis te bezoeken.

Foto 1. Geniet vier avonden van gratis shows vol prachtig wintervuurwerk op het strand van Scheveningen. Foto: Pexels.com.

Sfeervolle afsluiting van winterse dag

De winterse vuurwerkshows vinden plaats op het strand van Scheveningen, tegenover het Amrâth Kurhaus. De avonden worden georganiseerd door Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen, in samenwerking met Xena Vuurwerk het Wintervuurwerk. "Ook dit jaar brengen we het Wintervuurwerk met intieme sfeer terug naar Scheveningen. Dankzij het laagdrempelige karakter zijn alle avonden vrij toegankelijk voor iedereen die een dagje aan de Haagse kust bijzonder wil afsluiten. (...) Wij zijn trots dat we met de kleurrijke shows ook dit jaar Scheveningen in de winter op de kaart zetten", aldus Bjorn van Dijl, voorzitter Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen. Tip voor koukleumpjes: het vuurwerk is naast vanaf het strand goed te zien vanaf de Pier of de boulevard. Kun je een verwarmd terrasje pakken en nippen aan een warm drankje terwijl je het spektakel aanschouwt.

Wanneer is Wintervuurwerk Scheveningen?

De gratis vuurwerkshow is vier decemberavonden te zien. Alle shows beginnen om 18:00 uur. Wegens weersomstandigheden kan een show worden afgelast. Raadpleeg dus altijd de website of Facebookpagina van Wintervuurwerk Scheveningen voor vertrek.

Terugblik Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen

Elke zomer staat het strand van Scheveningen een aantal weekenden in het teken van het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen. Zie hieronder de aftermovie van de spectaculaire vuurwerkcompetitie in 2018.

Scheveningen in de winter

Foto 2. Na de altijd succesvolle zomereditie van Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen dit jaar dus ook een winterse en bescheiden versie in de vorm van Wintervuurwerk Scheveningen. Foto: Feest aan Zee © Maurice Haak.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-12-03 17:05:13 · Gepubliceerd: 2018-11-27 09:46:52 - 4546