Doe een romantisch dagje uit tijdens Pinksteren

Doe inspiratie op voor Eerste en Tweede Pinksterdag |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Maak van Eerste of Tweede Pinksterdag een romantisch dagje uit

24 mei 2020 Toerisme Landelijk Pinksteren, o Pinksteren... Waar zijt gij mijn Pinksteren? Eindelijk heb je weer de mogelijkheid om een afspraakje te plannen die niet binnenshuis afspeelt. Wij zetten romantische uitstapjes tijdens Pinksteren voor je op een rij, zodat je samen met je geliefde even jullie huis kunt ontvluchten en van een vrije dag vol gezwijmel kunt genieten. Voor alles geldt: reserveer vooraf.

Foto 1. Ontzettend sprookjesachtig en romantisch: Kasteeltuinen Arcen. Foto: Kasteeltuinen Arcen.

Hortus in Nijmegen

Buiten het centrum van het bruisende Nijmegen vind je de Hortus Nijmegen. Kom hier samen heerlijk en struin door verschillende landschappen in de Botanische tuin. De Theetuin is voorlopig gesloten, maar dat doet niet af aan de romantische beleving. In de prachtige Botanische tuin spot je met een beetje mazzel spechten, eekhoorns, kikkers, libellen en kleurrijke vlinders. En natuurlijk een heleboel mooie en interessante planten.

Romantiek in de natuur

Behind the Beach in Zandvoort

Niet zomaar samen een dagje naar het strand, maar liever een origineel en avontuurlijk dagje aan de kust. Ontdek de mooiste plekjes van Zandvoort op een fiets of Vespa van Behind the Beach. De omgeving rondom Zandvoort is prachtig om samen te verkennen. Je kunt er complete arrangementen boeken, bijvoorbeeld inclusief een romantische picknick voor onderweg. Ga lekker kneuterig voor een tandem, of juist snel en stoer voor een Vespa. Tip: boek gelijk je tickets voor Behind the Beach via DagjeWeg.NL Tickets.

Kasteeltuinen in Arcen

Door een mooie tuin wandelen is sowieso al romantisch. Door een mooie kasteeltuin wandelen is nóg romantischer. Verken samen de kasteeltuinen van Kasteel Arcen. Sprookjesachtig en net iets uit een film. Bewonder in het rosarium duizenden bloeiende rozen, wandel hand in hand door de groene vallei. Er is zelfs een speciale Romantische Tuin. Nou, als dat geen garantie is... Boek je tickets met € 2,- korting via DagjeWeg.NL Tickets!

TukTuk rijden in Lauwersoog

Ga samen op pad in een tuktuk van TukTuk Lauwersoog. Lauwersoog is je vertrekpunt en binnen no-time ben je in verschillende steden en dorpen in Friesland of Groningen. Toer bijvoorbeeld naar Zoutkamp of Dokkum, Pieterburen of Moddergat. In de tuktuk liggen routekaarten klaar om je door het prachtige Lauwersmeergebied te leiden. Las aan het Lauwersmeer een pauze in, met uitzicht op de dobberende bootjes op het water. Helemaal leuk: boek er een picknickmand voor onderweg bij - natuurlijk inclusief Tuc crackertjes.

Meer dagjes uit met Pinksteren

Foto 2. Geniet van een date tijdens Pinksteren. Huur bijvoorbeeld samen een fiets en verken de omgeving. Foto: DagjeWeg.NL, Coby Boschma.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-09-29 14:26:04 · Gepubliceerd: 24 mei 2020 - 6255