Doe een romantisch dagje uit tijdens Pinksteren

Doe inspiratie op voor Eerste en Tweede Pinksterdag |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Maak van Eerste of Tweede Pinksterdag een romantisch dagje uit

17 mei 2021 Toerisme Landelijk Pinksteren, o Pinksteren... Waar zijt gij mijn Pinksteren? Vier deze twee dagen samen met je lief! Wij zetten romantische uitstapjes tijdens Pinksteren voor je op een rij, zodat je samen kunt genieten van een vrije dag vol gezwijmel. Voor alles geldt: reserveer vooraf.

Foto 1. Ontzettend sprookjesachtig en romantisch: Kasteeltuinen Arcen. Foto: Kasteeltuinen Arcen

Hortus in Nijmegen

Buiten het centrum van het bruisende Nijmegen vind je de Hortus Nijmegen. Struin samen hand in hand door verschillende landschappen in de Botanische tuin. De Theetuin is voorlopig gesloten, maar dat doet niet af aan de romantische beleving. In de prachtige Botanische tuin spot je met een beetje mazzel spechten, eekhoorns, kikkers, libellen en kleurrijke vlinders. En natuurlijk een heleboel mooie en interessante planten.

Romantiek in de natuur

Behind the Beach in Zandvoort

Niet zomaar samen een dagje naar het strand, maar liever een origineel en avontuurlijk dagje aan de kust. Ontdek de mooiste plekjes van Zandvoort op een fiets of Vespa van Behind the Beach. De omgeving rondom Zandvoort is prachtig om samen te verkennen. Je kunt er complete arrangementen boeken, bijvoorbeeld inclusief een romantische picknick voor onderweg. Ga lekker kneuterig voor een tandem, of juist snel en stoer voor een Vespa. Tip: boek gelijk je tickets voor Behind the Beach via DagjeWeg.NL Tickets.

Kasteeltuinen in Arcen

Door een mooie tuin wandelen is sowieso al romantisch. Door een mooie kasteeltuin wandelen is nóg romantischer. Verken samen de kasteeltuinen van Kasteel Arcen, de poorten gaan weer open op 19 mei. Sprookjesachtig en net iets uit een film. Bewonder in het rosarium duizenden bloeiende rozen, wandel hand in hand door de groene vallei. Er is zelfs een speciale Romantische Tuin. Nou, als dat geen garantie is...

TukTuk rijden in Lauwersoog

Ga samen op pad in een tuktuk van TukTuk Lauwersoog. Lauwersoog is je vertrekpunt en binnen no-time ben je in verschillende steden en dorpen in Friesland of Groningen. Toer bijvoorbeeld naar Zoutkamp of Dokkum, Pieterburen of Moddergat. In de tuktuk liggen routekaarten klaar om je door het prachtige Lauwersmeergebied te leiden. Las aan het Lauwersmeer een pauze in, met uitzicht op de dobberende bootjes op het water. Helemaal leuk: boek een arrangement met coronaproof diner! Terwijl jullie met de tuktuk op een mooi plekje aan het Lauwersmeer staan, wordt het diner gebracht.

Bekijk wat er nog meer is te doen met Pinksteren. Tip: boek via DagjeWeg.NL Tickets en ga een dagje uit met korting!
Foto 2. Geniet van een date tijdens Pinksteren. Huur bijvoorbeeld samen een fiets en verken de omgeving. Foto: Karen Warfel via Pixabay

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2021-05-27 09:55:48 · Gepubliceerd: 17 mei 2021 - 8436