Online over de kop

Glip een attractiepark binnen en geniet van deze online rides

Attractieparken Nieuws door
Foto 1. Bekijk de drie verschillende tours in Symbolica. Foto: Efteling.

2 januari 2021 bijgewerkt: 12 november 2022 Toerisme Landelijk Een ritje in een achtbaan of in de adembenemende Droomvlucht? Daar hoef je niet eens voor in de wachtrij te staan! Plof op de bank, kruip in een beeldscherm en start een onride video van Toverland, Efteling of Walibi. En je waant je even echt een dagje in een attractiepark. Handen omhoog en gillen wordt aangeraden voor een optimale beleving.

Vergeet alles om je heen in de Efteling

Een beetje betovering of een mooi sprookje om bij weg te dromen kunnen we in deze tijd wel gebruiken. En als er ergens een plek is waar je dat kunt vinden, dan is dat toch wel de Efteling! Zweef online in de Droomvlucht of ga op reis in het kleurrijke Fata Morgana. De Efteling heeft van heel veel attracties een mooie onride video gemaakt. In Symbolica kun je zelfs de drie verschillende tours bekijken. En wie de 360 graden-video van Joris en de Draak bekijkt knijpt zo nu en dan de ogen even dicht van spanning. Waar wacht je nog op? Trek ten strijde!
Bekijk hier alle onride video's van de Efteling.

Extra tip: op het YouTube-kanaal van het Efteling Theater staan complete Efteling Musicals en ook de Sprookjessprokkelaar! Droom weg samen met de kinderen en geniet van all betoverende verhalen: van Klaas Vaak tot de Sprookjesboom.

Razendsnelle onrides in Walibi

Binnen een paar klikken vind je een online adrenalinekick om de boel eens lekker op te schudden. Walibi Holland deelt op de website een aantal hele mooie video's van de vetste achtbanen in het park. Heb je UNTAMED al eens getest? Nee? Dan kun je daar een mooi online voorproefje van krijgen. Houd je adem in bij de eerste duik naar beneden en met een beetje fantasie voel je de wind door je haren.

Onder de vleugels van FÄ“nix in Toverland

Stap in de wing coaster FÄ“nix en maak je op voor een wilde rit! Op het YouTube-kanaal van Toverland staan acht onrides in 360 graden. Beweeg je muis heen en weer en je kunt om je heen kijken terwijl de achtbaanrit begint. Of maak een ontspannen boottocht in Merlin's Quest en waag je in een mysterieuze grot. Zo kun je toch genieten van de attracties in Toverland, wanneer je maar wilt.

Op naar Phantasialand!

Online kun je met één muisklik zo de grens over! Schiet van 73 meter hoogte omlaag in Silver Star, de hoogste achtbaan van Europa Park. Je kunt ook een virtueel ritje maken Wodan, een snelle houten achtbaan in dit grote Duitse pretpark. Met een paar klikken ben je in een ander bekend Duits attractiepark: Phantasialand. Bekijk onze video van het themagebied Klugheim in Phantasialand en stap met ons in de achtbanen Taron en Raik:

Meer leuke online activiteiten

Foto 2. Beleef de attracties van Toverland in 360 graden. Foto: Screenshot YouTube.
Foto 3. Test UNTAMED vanuit je woonkamer. Foto: DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2022-11-12 21:17:38 · Gepubliceerd: 2020-03-27 07:21:07 - 4251