Digitaal naar de dierentuin

Online naar de dierentuin |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Virtueel op kraamvisite en behind the scenes in dierenparken

20 april 2020 Toerisme Landelijk Vast een gek gezicht, een lege dierentuin. Hoe ziet dat eruit? En wat doen dierenverzorgers nu eigenlijk? Op deze prangende vragen krijg je antwoord, want de dierentuinen zijn online open! Bekijk video's van rustgevende themagebieden zonder bezoekers, ga behind the scenes bij verzorgers, lees geboortenieuwtjes en volg online lessen.Update: de dierentuinen zijn inmiddels weer open.

Foto 1. Nieuwsgierige pinguïns in AquaZoo Leeuwarden. Foto: DagjeWeg.NL.

Lief: virtueel op kraamvisite

Landelijk - Schattig! Deze aandoenlijke dieren zijn onlangs in dierentuinen geboren. Kameeltjes die wankel op hun benen staan, rondhobbelende minizwijntjes en lieve dwergnijlpaarden waar je spontaan tranen van in je ogen krijgt. Bekijk recente geboortes in dierentuinen en ga online op kraamvisite.

Ga behind the scenes in de natuur

Landelijk - Wij zitten binnen, maar buiten gaat de natuur gewoon door. In natuurparken en dierentuinen hebben dieren het ineens erg rustig. Hoe dat eruitziet? Ga behind the scenes in natuurparken en dierentuinen en ontdek het zelf.

Urenlang staren en relaxen met Silent Zoo

Arnhem, Gelderland - Ssstt... ik kijk Silent Zoo van Burgers' Zoo. Deze rustgevende video's van het park zonder bezoekers zijn extreem ontspannend. ASMR is er niets bij. Heerlijk om naar te staren of op de achtergrond aan te hebben.

Dagje dierentuin vanuit huis

Landelijk - Meedoen aan de lessen van een dierverzorger of liever vanuit je woonkamer op autosafari langs wilde dieren? Er valt online nog steeds van alles te ontdekken in dierentuinen. Doe een dagje dierenpark in je huispak.

Panda updates in het Pandajournaal

Rhenen, Utrecht - Hoe zou het met de reuzenpanda's zijn? Ontdek het zelf, elke vrijdag. Reuzenpanda's Wu Wen en Xing Ya van Ouwehands Dierenpark hebben namelijk een eigen Pandajournaal. Zo blijf je op de hoogte van het wel en wee van onze zwart-witte vrienden in Pandasia.

Nog meer online natuur en thuistips

Foto 2. Reuzenpanda Wu Wen in Pandasia, Ouwehands Dierenpark Rhenen. Foto: DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2020-06-02 11:57:49 · Gepubliceerd: 20 april 2020 - 714