Win kaartjes voor een uitstapje

Doe mee met een winactie en maak kans op vrijkaarten

Bekijk alle winacties Redactioneel door
Foto 1. Ga lekker zitten en race over het circuit of speel een van de andere spellen in de Arcadehal van Play-In. Foto: DagjeWeg.NL

21 september 2023 bijgewerkt: 21 december 2023 Toerisme Landelijk Budgetproof dagje uit? Doe mee met één van onze winacties en win tickets voor een dagje uit. Wie weet win jij vrijkaartjes voor één van de onderstaande uitstapjes! Let op: elke winactie heeft een deadline, dus doe op tijd mee. Winnaars krijgen per mail persoonlijk bericht van het uitstapje zelf.

Ontdek Maasvlakte 2 met de FutureLand Express

Rotterdam, Zuid-Holland - Verken de modernste haven van Europa: de Haven van Rotterdam! Bij FutureLand ontdek je alles over het heden, het verleden én de toekomst van deze waanzinnige plek. Dit (gratis) informatiecentrum, gevestigd op Maasvlakte 2, is hét startpunt voor je ontdekkingstocht. Zie enorme schepen aanmeren om duizenden containers te laden en te lossen. De FutureLand Express (bus) neemt je mee langs de meest bijzondere plekken van Maasvlakte 2. Doe mee met de winactie van FutureLand en win twee vrijkaarten. Deelnemen kan tot en met 30 november 2023.

Foto 2. Vertrek voor een interessante rondrit door de haven vanaf FutureLand op Maasvlakte 2. Foto: FutureLand

Struinen door de jungle

Luttelgeest, Flevoland - Stap in de betoverende jungle van de Orchideeën Hoeve en reis van werelddeel naar werelddeel. Bewonder tropische bloemen en volg de rondspringende aapjes door het regenwoud. Maar pas op! Voor je het weet sta je midden in de rimboe en brengt alleen een gammele touwburg, spannende grot of geheim paadje je bij een nieuw avontuur. Doe mee met de winactie van de Orchideeën Hoeve en win twee vrijkaarten. Deelnemen kan tot en met 26 oktober 2023.

Foto 3. Kom exotische vogels tegen zoals deze toekan! Foto: DagjeWeg.NL

Play-in: het Activity Center voor iedereen!

Utrecht, Utrecht - Indoor attractiepark Play-In is het perfecte dagje uit voor iedereen die boordevol energie zit. Met een oppervlakte van ruim 6000m2 vermaak je jezelf in gigantische bewegingsparadijs minimaal een paar uur op en top. Speel, jump en klauter tot je niet meer kunt! Play-In geeft drie verschillende deals weg. Deelnemen kan tot 14 oktober 2023.

Foto 4. Heel veel trampolines, een slackline, dodgeball en nog meer leuke springactiviteiten bij Play-In. Foto: Play-in Utrecht © Michel Kievits

Alle hens aan dek!

Rotterdam, Zuid-Holland - Ontdek in het Maritiem Museum Rotterdam de verhalen van stoere zeemannen, dappere ontdekkingsreizigers en noeste havenarbeiders. Maar ga ook zelf aan de slag in interactieve tentoonstellingen. Ontdek bijvoorbeeld de Offshore Experience, waarbij je op zoek gaat naar energie op zee. Stap aan boord van een platform en waan je even een echte boormeester, kraanmachinist of windmolenspecialist. Hijs een container aan boord, vind een geschikte locatie voor een windmolen en begeleidt een helikopter naar de juiste plek. Door de 360 graden filmprojectie lijkt het net echt! Voor de kleinere kinderen is de kinder-doe-expo Professor Plons een leuke aanrader. Help met het sorteren van vissen, kook een maaltijd in de kombuis en hijs de zeilen. Doe mee met de winactie van het Maritiem Museum Rotterdam en win twee vrijkaarten. Deelnemen kan tot en met 22 november 2023.

Foto 5. Ga op avontuur in de Offshore Experience. Foto: Theo de Mann

Bezoek geredde dieren

Anna Paulowna, Noord-Holland - Beleef een leuk avontuur in Dierenpark Hoenderdaell. Ontmoet vrij rondlopende ringstaartmaki's en doodshoofdaapjes die nieuwsgierig bij je komen kijken, neem een kijkje in het walvisziekenhuis van SOS Dolfijn en breng een bezoekje aan de geredde beren. Ook zijn er diervriendelijke roofvogelsdemonstraties en nog veel meer! Doe mee met de winactie van Dierenpark Hoenderdaell en win twee vrijkaarten. Deelnemen kan tot en met 24 november 2023.

Foto 6. Maak kennis met de vrolijke lori's. Foto: Dierenpark Hoenderdaell

Ontdek de nieuwste attractie van Madurodam

Den Haag, Zuid-Holland - In Madurodam is van alles te beleven. Bewonder prachtige miniaturen van iconische Nederlandse gebouwen. Maak een vlucht in een echt vliegtuig, stop een dijkdoorbraak en ga aan de slag in de haven van Rotterdam. Een hoogtepunt is de nieuwste attractie De Hollandse Meesters, waar je dwars door beroemde schilderijen klautert, in een duizelingwekkende kleurenvortex loopt, tussen de sterren springt en nog veel meer kunt doen. Doe mee met de winactie van Madurodam en win 4 tickets voor een dagje uit met het hele gezin. Deelnemen kan tot en met 1 november 2023.

Foto 7. Spring in een ballenbak onder de sterrenhemel van Van Gogh in De Hollandse Meesters. Foto: Madurodam

Dagje uit met korting

Boek tickets voor een dagje uit via DagjeWeg.Tickets. Bij sommige uitstapjes krijg je er een extraatje bij of krijg je korting op je bezoek!
Foto 8. Betoverende bloemen in de hangende bloementuin bij de Orchideeën Hoeve. Foto: DagjeWeg.NL

Laatst gewijzigd: 2023-12-21 10:42:08 · Gepubliceerd: 21 september 2023 - 8621