1

Budgetproof en tienerproof: leuke dagjes uit met korting

Een leuk uitstapje en ook nog korting? Perfect voor jongeren!

Dagjes weg voor jongeren Redactioneel door
Foto 1. Een citytrip en escape game in één: verken een stad met Escape Tours. Foto: Escape Tours.

archief oud artikel 19 augustus 2020 Toerisme Landelijk Jullie willen samen wat leuks doen, maar hebben met een jongerenbudget weinig te besteden. Dan zijn deze dagjes uit met korting of een leuk extraatje helemaal perfect! Tip: check DagjeWeg.NL Tickets voor nog meer aanbiedingen.

THIS IS HOLLAND

Amsterdam, Noord-Holland - Hoeveel weet jij over Nederland? Test je kennis én beleef een unieke Flight Experience in 5D bij THIS IS HOLLAND. Als een vogel vlieg je over de highlights van Nederland. Het ene moment bungel je boven de bloembollen, het andere moment boven de Amsterdamse grachten. THIS IS HOLLAND vind je tegenover het Centraal Station.

Kasteeltuinen Arcen

Arcen, Venlo, Limburg - Dwaal rond in de prachtige siertuinen van Kasteeltuinen Arcen. Dit zijn echte kasteeltuinen, die horen bij Kasteel Arcen. Het voelt hier een beetje als vakantie, met thematuinen uit allerlei landen. Helemaal leuk: er zijn geitjes en konijnen om te aaien en je kunt hier midgetgolf spelen tussen de grotten en watervallen.

Fort Pannerden

Doornenburg, Lingewaard, Gelderland - Fort Pannerden? More like Fort Pam-pam-pam-merden. Dit uitje zit vol mysterie! Ontdek het gigantische (en half verscholen) fort, puzzel je een weg door de gangen en speel samen de spannende reallife game Elements. Bestel snel je tickets.

IceKart Rucphen

Rucphen, Noord-Brabant - Karten 2.0: ijskarten is een hele beleving! Maak het mee bij IceKart Rucphen. Je racet hier dus op een kartbaan van ijs, wat glijden door de bochten nog vetter maakt.

Moco Museum

Amsterdam, Noord-Holland - In het Moco Museum aan het Museumplein hangt het werk van de rocksterren uit de kunstwereld. Grote kans dat je het ooit op Insta voorbij hebt zien komen. Hier hangt onder andere popart en moderne streetart. Allemaal kunst met een knipoog én een boodschap. En het museum zit vol mooie doorkijkjes voor een fotosessie.

WhatsApp Moordtocht

Bunnik, Utrecht - Een stedentrip met extra spanning. Verken een stad naar keuze én los een moord op! Je hebt keuze uit zo'n veertig steden in Nederland. Ga in de stad op pad en krijg onderweg aanwijzingen om de zaak op te lossen. Beleef de WhatsApp Moordtocht (en meer goedkope groepsuitjes).

Adventure City Rotterdam

Rotterdam, Zuid-Holland - Ga de uitdaging aan bij Adventure City Rotterdam. Hier heb je verschillende klimparcoursen en rotswanden om te trotseren, voor alle klimniveaus. Je hoeft dus geen pro te zijn om hier leuk te kunnen klimmen. Vet: bij de Free Fall ga je supersnel omlaag.

Citytrip en escape game

Uddel, Apeldoorn, Gelderland - Een stedentrip met extra spanning. Verken een stad naar keuze én ontrafel onderweg een escape game. In elk stadscentrum gaan wilde verhalen en diepe geheimen schuil. Kies een stad en ontdek alle geheimen en hotspots met Escape Tours van SOS Events. Een stedentrip en escape game in één! Krijg € 15,- korting op je Escape Tour.

Ook leuk voor jongeren

Foto 2. Toffe kunst en mooie fotomomenten in Moco Museum. Foto: Moco Museum © Jan Arsenovic.
Foto 3. Spannend, stiekem een beetje leerzaam en vooral heel leuk: Fort Pannerden. Foto: Fort Pannerden © Duncan de Fey.

Laatst gewijzigd: 2023-09-12 14:54:29 · Gepubliceerd: 19 augustus 2020 - 2511

Activiteiten Kasteeltuinen Arcen

Binnen enkele weken te bezoeken

Moederdag Hoedendag


Vier Moederdag in Kasteeltuinen Arcen. Geniet van diverse activiteiten, modekraampjes en modeshows waarin de meest prachtige hoeden getoond worden.

Klassiek in de Tuinen


Subtiele klanken van klassieke muziek klinken in de tuinen. In een ongedwongen sfeer beweegt u door het 32 hectare grote bloemen- en plantenpark met tientallen tuinen, waar u wordt verrast door...

Activiteiten Fort Pannerden

Nu te bezoeken

Vanaf volgende week te bezoeken

Luchtwachttoren en bunker Nieuw Namen


Luchtwachttoren en bunker Nieuw Namen