Maak de ultieme selfie!

Pop-up Instagram-museum Likeland |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Schiet bakken vol Instagram-materiaal in pop-up-museum Likeland in Best

11 december 2020 Trends Best, Noord-Brabant Schitterende selfies vanaf tropische eilanden of met je lief romantisch poseren voor de Eiffeltoren; het zit er nu helaas even niet in. Maar niet getreurd; je Instagram-pagina hoeft niet leeg te blijven. Vanaf vandaag opent op Eventcentre Aquabest namelijk het eerste Instagram-museum van Brabant: Likeland.

Foto 1. Creëer je eigen optische illusie in Likeland. Foto: Likeland © Evelien Emonds, Eef Design

Social media-walhalla

Geen vitrines met objecten, maar knallende decors vormen de basis van dit pop-up-museum. Als influencer in spe ben je hier helemaal op je plek. Likeland is daardoor meer een social media-walhalla dan een écht museum. Zorg ervoor dat je haar goed zit, want op de foto gaan zal je! Maak een selfie terwijl er bakken confetti langs je naar beneden dwarrelen, creëer je eigen optische illusie met een zwart-witte streepjesachtergrond of neem een duik in de gigantische ballenbak. Je kunt het zo gek niet bedenken en dat is nou precies de bedoeling. Leuk voor de feestdagen: sleur je partner of je gezin mee de kerstkamer in en maak een 'over the top' foto voor de origineelste kerskaart sinds jaren. Deze feestdagen spat je van de schoorsteenmantel af óf natuurlijk van het scherm op je eigen Instagram-pagina.

Op pad met een professionele fotograaf

Heb je zelf geen camera of ben je gewoon niet zo goed in foto's maken? Huisfotograaf Evelien staat tegen een vergoeding voor je klaar om je vast te leggen op de gevoelige plaat. Wandel niet alleen naar buiten met een hoofd vol herinneringen, maar ook met meer dan genoeg professioneel beeldmateriaal om te posten op jouw socials. Voor deze extra service is reserveren noodzakelijk. Liever zelf het perfecte plaatje schieten? Likeland organiseert toffe workshops voor het maken van de allerbeste selfie. Ook ben je tijdens speciale avonden van harte welkom voor een newborn shoot of een fotoshoot met je hond. Binnenkort maakt het museum op haar website alle data bekend.

Omgebouwde evenementenlocatie

Aquabest, is dat ook niet de plek waar al die festivals plaatsvinden? Klopt. Likeland is een uit nood geboren initiatief van de eigenaar van het terrein. Waar in en om de huidige decorstudio normaal gesproken duizenden mensen genieten van hun favoriete muziek, zocht de eigenaar in coronatijd naar een nieuwe tijdelijke bestemming. De objecten die normaal gesproken dienst doen als decorstukken op evenementen, zijn nu het belangrijkste onderdelen in het 'museum'. Wacht niet te lang met je bezoekje, want eind maart maakt Likeland (hopelijk) weer plaats voor evenementen.

Ook leuk

Foto 2. Poseer tussen talloze bloemetjes en maak Instagram-materiaal waarvan de likes binnenstromen. Foto: Likeland © Evelien Emonds, Eef Design

Laatst gewijzigd: 2020-12-10 15:10:25 · Gepubliceerd: 2020-12-10 12:32:55 - 773