Deze leuke dagjes uit met korting zijn nieuw op DagjeWeg.NL!

De fijnste aanbiedingen voor een dagje uit |  deel via WhatsApp | door

Bekijk de tofste aanbiedingen voor de fijnste prijzen

20 november 2021 Toerisme Landelijk DagjeWeg.NL vertelt je graag waar je naartoe moet voor de leukste dagjes uit. Maar wist je dat we bij DagjeWeg.NL Tickets ook leuke aanbiedingen hebben? Check nu de recent toegevoegde uitstapjes met de fijnste aanbiedingen!

Foto 1. Bewonder adembenemende street art bij STRAAT Museum, het grootste street art museum ter wereld. Foto: STRAAT Museum

STRAAT Museum: waanzinnige street art

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Aan de NDSM-werf in Amsterdam vind je in een oude scheepsloods meer dan 150 waanzinnige street art werken, gemaakt door ruim 130 kunstenaars. Met een oppervlakte van 8000m2 is STRAAT Museum ook direct het grootste straatkunst museum ter wereld. De werken zijn speciaal gemaakt voor in het museum, maar dat maakt het niet minder indrukwekkend. Sterker nog, waar je op straat de context nog wel eens mist, ontdek je op deze bijzondere locatie in Amsterdam-Noord ook de verhalen achter de murals. Je hoeft overigens niet lang te zoeken naar waar je moet zijn. Op de gevel prijkt namelijk een gigantisch portret van Anne Frank.

Ga online op zoek naar Opa's Fortuin

THUIS - Opa heeft een fortuin verstopt, zo gaat het verhaal. In de online escaperoom Opa's Fortuin ga je samen met je vrienden of familieleden én de kleindochter van de hoofdrolspeler op zoek naar deze schat. Oma's dagboek dient als schatkaart, maar er ontbreken wat puzzelstukjes. Ga op zoek in een levensecht avontuur wanneer je kijkt door oma's bril! Op de plekken waar je terechtkomt, kun je echt rondlopen en naar voorwerpen zoeken, dankzij scherpe 360 graden panorama's. Deze game is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit Nederlands-Indië in de jaren vijftig. Bestel de game en ga binnen vijf minuten op avontuur. Met de toegangscode die je ontvangt, sta je direct in de wereld van Opa's Fortuin. Het spel is het leukste met twee tot zes personen.

Amsterdam Light Festival vanaf het water

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - De mooiste manier om Amsterdam te verkennen? Vanaf het water natuurlijk! En dat is niet anders tijdens het Amsterdam Light Festival dat plaatsvindt van 2 december tot en met 23 januari. Met een speciale rondvaart van Rederij LOVERS bekijk je alle lichtkunstwerken in zo'n 75 minuten. Bekijk nieuwe werken, maar vanwege het tienjarig jubileum ook de publieksfavorieten van eerdere jaren. Met een speciale audiotour krijg je ook nog eens heel veel achtergrondverhalen. Deze is inbegrepen bij de ticketprijs. Stap op aan de gezellige Leidsekade en bewonder het spektakel terwijl je dwars door de Amsterdamse grachten vaart in een warme en overdekte boot.

Remastered: Hollandse meesters in een modern jasje

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Houd je van de Hollandse Meesters én van een verrassing? Dan is Remastered, de nieuwe interactieve experience pal onder de Erasmusbrug in Rotterdam, dé plek waar je je hart kunt ophalen. Hier stap je letterlijk ín de werken van wereldberoemde kunstenaars als Vincent van Gogh en Jeroen Bosch. Gids zelf een school vissen de juiste kant op of dans naar hartenlust in een schilderij van Piet Mondriaan. Moderne meesters, waaronder de wereldberoemde dj Sam Feldt, bewerkten de werken van hun illustere voorgangers van vroeger. En dat kun je zien, nee... beleven in de Maasstad! Een uur lang struin je door verschillende kamers met ieder een eigen thema. Sluit af met de Remasterd Show van een half uur.

Be Boulder: klimmen met je vrienden of je gezin

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Lekker samen klimmen is superleuk, voor jong en oud! Bij Be Boulder klauter je gezellig met je vrienden of met het hele gezin tot wel 4,5 meter hoogte. Zoveel kleuren, het lijkt wel een snoepwinkel! Iedere kleur staat voor een andere route op weg naar de top. Geel is voor beginners, zwart voor de gevorderde klimmers. Verwacht geen kaarsrechte muren, maar grote objecten die kris kras door de ruimte verspreid staan. Bij deze sport zit je overigens niet vast aan een touw. Je moet het echt zelf doen. Maar natuurlijk staat veiligheid altijd voorop. Er is iemand aanwezig die je vooraf de fijne kneepjes van het klimmen uitlegt en mocht je onverhoopt toch vallen, dan kom je zacht terecht. Zeker in de bak vol foamblokken, daar val je bijna voor je plezier in.

Ook leuk

Foto 2. De mooiste manier om Amsterdam by night te ontdekken? Vanaf het water! Foto: Rederij LOVERS
Foto 3. Ga in een spannende online escaperoom op zoek naar het fortuin van opa uit de jaren 50, door de bril van oma. Foto: Opa's Fortuin Online Escaperoom
Foto 4. Stap letterlijk in de kunstwerken van wereldberoemde Hollandse Meesters, maar dan in een modern jasje. Foto: Remastered
Klimmen is een supergezellig uitje met vrienden of met het hele gezin. Foto: Be Boulder

Laatst gewijzigd: 2021-11-15 17:39:46 · Gepubliceerd: 2021-11-15 15:28:17 - 222