FEC Sevenum: een actief dagje uit voor de hele familie!

FEC Sevenum |  
Redactioneel - Commerciële bijdrage door
Foto 1. Lekker jumpen op de trampolines. Foto: The Portal Action House

Win tickets voor Mattel Play! of The Portal Action House

14 september 2022 Trends Sevenum, Limburg Dagje uit met de familie of op zoek naar een origineel kinderfeestje of gezellig teamuitje? Bij Fun & Entertainment Center (FEC) Sevenum vind je toffe activiteiten voor alle leeftijdsgroepen. In Mattel Play! ontmoeten de kleintjes hun favoriete tv-helden, The Portal Action House is het domein voor kinderen en jongeren vanaf 8 jaar en voor volwassenen is er onder andere een gave lasergame-arena. Uiteraard met bar en restaurant!

Ontmoet tv-helden

Bij Mattel Play! stappen kinderen letterlijk in de wereld van hun televisiehelden. Help in dit overdekte speelparadijs - voor kinderen van 2 tot 8 jaar - Bob de Bouwer™ een handje bij het metselen van een muurtje of blus een brand als Brandweerman Sam™. De kleintjes vermaken zich urenlang, terwijl ze klimmen, klauteren, zich verkleden als Angelina Ballerina™ of instappen bij Thomas de Stoomlocomotief™. Bouw vervolgens de mooiste dingen met Mega Bloks™ en Mega Construx™. En wat dacht je van een feestelijk rondje op de rolschaats in de Roller Disco? Natuurlijk mogen ouders, opa's en oma's ook mee om gezellig samen plezier te maken.

Foto 2. Verkleed je als je tv-helden. Foto: Mattel Play!
Winacties: Gratis kaartjes scoren? Doe dan mee aan een van onze winacties in samenwerking met FEC Sevenum. Win twee tickets voor Mattel Play! of The Portal Action House.

Jumpen, freerunbaan en pumptrack

Voor de iets oudere kinderen en jongeren is er The Portal Action House. Hier ben je zelf de hoofdpersoon in een spannende videogame. Trotseer drie verschillende levels. Baan jezelf in het eerste level een weg over de freerunbaan, waarbij je als een ninja langs de muur klimt en over obstakels springt. In level twee jump je vervolgens fanatiek in het rond op trampolines voor stunters en beginners. Blijf springen om de schurk dwars te zitten! Voor het laatste level zet je de helm op. Je stapt voor de ultieme battle namelijk de BMX. Sjees door bochten en ontwijk de hindernissen op de pumptrack. Aan het einde van het uitdagende parcours versla je natuurlijk de eindbaas!

  • Let op: The Portal Action House is toegankelijk voor kinderen vanaf 8 jaar oud.

Foto 3. Trotseer de pumptrack op een BMX. Foto: The Portal Action House

Lasergamen en bowlen

Maar je kunt het ook tegen elkaar opnemen tijdens een potje lasergamen. Trek je uitrusting aan, bestaande uit een vest en lasergun, en ga op missie in de arena. Je waant je voor even in een andere wereld vol licht- en geluidseffecten. Verschans je op twee verdiepingen en achter allerlei objecten en verzin een manier om zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen. Maar pas op voor friendly fire! Liever bowlen? Ook dat kan bij FEC Sevenum in meerdere vormen en voorzien van extra spelelementen. Hyperbowlen zit vol flitsende effecten en minigames om je potje letterlijk naar een next level te tillen. Maar je kunt natuurlijk ook 'gewoon' bowlen (met of zonder hekjes). Leuk voor jong én oud.

Hapje en drankje

Dorst of trek gekregen van al die activiteiten? Dan is de Bar & Balls, midden in FEC Sevenum, de plek om even bij te komen of om je dagje uit met de hele groep gezellig af te sluiten. Bestel een uitgebreide bittergarnituur, ga voor een krokettenproeverij of kies voor een heerlijke lunch. Wil je die ene voetbalwedstrijd of de verrichtingen van Max op het circuit niet missen? Dat hoeft niet, want Bar & Balls is ook een sportsbar. Het café verzorgt tegelijkertijd ook de hapjes en drankjes tijdens je potje bowlen. Ook als je je dagje uit wilt combineren met een uitgebreid diner kan dat, in het ABC Restaurant.

Wil je wel spelen, maar dan liever met minder mensen en special effects? Dan is de prikkelarme dag bij Mattel Play! en The Portal Action House misschien wel iets voor je.
Foto 4. Blus een brandje als Brandweerman Sam™. Foto: Mattel Play!

Laatst gewijzigd: 2022-09-21 09:05:33 · Gepubliceerd: 2022-09-12 13:38:26 - 851