Plezier voor tien in een Family Entertainment Center

Geniet van heel veel uitstapjes onder één dak

Family Entertainment Center Redactioneel door
Foto 1. Scheur over de kartbaan bij All in Echt. Foto: All in Echt

11 juni 2023 bijgewerkt: 13 juni 2023 Toerisme Staat er binnenkort een uitstapje op de planning, maar komen jullie er niet uit wat te doen? Ga naar een Family Entertainment Center! Hier vind je verschillende uitjes onder één dak. Kan iedereen doen wat 'ie leuk vindt. Klinkt goed, toch?

Fabriek Woerden

Woerden, Utrecht - Bij Fabriek Woerden kun je gooien met verf. Met verf? Ja, echt! In het atelier kun je je anderhalf uur lang helemaal uitleven met alle kleuren van de regenboog. Ontwerp een kleurpalet naar smaak en ga daarna helemaal los op een canvas (en je mede-kunstenaars). Houd je liever je outfit schoon? Dan is het golfen in het donker een goed idee, of stap in de Gascape en ervaar hoe het is om een inbreker te zijn. Voor de kleintjes is er De Pretfabriek: een indoor speeltuin boordevol speelgoed.

Foto 2. Bang om vies te worden? Dan is het verf smijten misschien niet iets voor je. Foto: Fabriek Woerden © Laurens van Heerde
Er zijn nog meer Family Entertainment Centers in ons land. Voor welke gaan jullie?

ZERO55

Apeldoorn, Gelderland - Voor een familiecentrum in het Veluwse Apeldoorn moet je bij ZERO55 zijn. Scheur rondjes op de kartbaan, speel een potje lasertag of gooi een strike op de bowlingbaan. Ook is er een VR Arena, enkele dartborden en een mini escaperoom. Voor de mensen die het liever hogerop zoeken is er een interactieve klimwand waarbij je tijdens het klimmen allemaal opdrachten moet uitvoeren. Sluit je dag af met toffe games in de arcadehal.

Foto 3. Bewapen jezelf met een lasergun en betreedt de arena. Wie komt als winnaar uit de strijd? Foto: ZERO55

Fit & Fun Plaza Wolvega

Wolvega, Friesland - Bij Fit & Fun Wolvega verlies je binnen no-time de tijd uit het oog. Hier kun je bowlen, lasergamen, minigolfen, jumpen of ontsnappen uit een escaperoom. Ook is er een monkey town en een sportcentra boordevol actieve sporten. Combineer enkele activiteiten in een arrangement en geniet van een afwisselend dagje uit. Kom tussendoor even tot rust bij de bar waar je ook terecht kunt voor smakelijke broodjes of snacks.

The Maxx

Veenendaal, Utrecht - Bij The Maxx in Veenendaal kun je alle kanten op. Race door de bochten in een kart of laat je opsluiten in een uitdagende escaperoom. Ook kun je hier glowgolfen, poolen en lasergamen. Als je de verschillende activiteiten combineert, beleef je een compleet dagje uit naar keuze én bespaar je geld. Een dagje weg sluit je uiteraard af op het stijlvolle horecaplein, waar je een snelle hap kunt scoren of juist uitgebreid tafelt met het tafelgrillen.

Foto 4. Speel een potje minigolf in het donker. Foto: The Maxx

De Belhamel

Lage Zwaluwe, Noord-Brabant - Voor een dagje weg met kinderen ben je bij de Belhamel op de juiste plek. In dit grote indoor speelparadijs met zes(!) verdiepingen is geen kind snel uitgekeken. Klim en klauter in het klimbos, duik in de ballenbak of spring zo hoog je kan op de trampolines. Met mooi weer is het outdoor gedeelte ook open. Hier vind je de vaarvijver en de buitenspeeltuin. Oja, en je kunt hier een fikkie steken. Onder begeleiding van een volwassenen wordt er een vuurtje gemaakt waarop lekkere snacks gebakken kunnen worden.

  • Ook jongeren en volwassenen kunnen hier goed terecht. Je kunt hier lasergamen, paintballen, pijl- en boogschieten, luchtbuks schieten of met een e-chopper de omgeving verkennen.
  • Scoor je tickets voor de Belhamel bij DagjeWeg.Tickets en ontvang € 4,70 korting op je tickets!

Hollywood Event Center

Rotterdam, Zuid-Holland - Stap in de schoenen van een Formule 1-rijder bij het Hollywood Event Center. Neem plaats in een simulator en race al je vrienden eruit op het virtuele circuit. Of ga de strijd aan op de bijzondere minigolfbaan. De hindernissen zijn op maat gemaakt voor dit centrum en hebben de gekste vormen. Het is ook niet de bedoeling dat de bal met zo min mogelijk slagen in het putje belandt, het gaat juist om de snelheid. Ook hebben ze hier een spannende escape experience, waarbij je in een soort kubus stapt met een enorm scherm en wat kleinere schermen. De bedoeling is om hieruit te ontsnappen. Durven jullie de uitdaging aan te gaan?

Foto 5. Race over het circuit als een echte coureur. Foto: Hollywood Event Center © Benedicta Badu

All in Echt

Echt, Limburg - Maar liefst 5.000 vierkante meter aan vertier wacht bij All in Echt. Hoe de dag of avond er ook uit moet zien, All in Echt heeft werkelijk alles in huis! De unieke locatie in de prachtige omgeving van Midden-Limburg is uitgerust met een kartbaan, bowlingbanen, een lasergame-arena, meerdere paintballterreinen, een evenemententerrein en diverse themaruimten. Kies één van de twintig activiteiten of combineer ze en maak er een all in dagje uit van.

Foto 6. Schiet alle pijlen in de roos. Foto: All in Echt

Nog meer uitstapjes voor een groep:

Foto 7. Kinderen vermaken zich uren in De Pretfabriek. Foto: Fabriek Woerden © Laurens van Heerde

Laatst gewijzigd: 2023-06-13 16:16:32 · Gepubliceerd: 11 juni 2023 - 1708