Uitstapjes vlakbij Bowling-, Pool- en...

Ga op schattenjacht bij GlowGolf Enschede

enschede, Overijssel (0.14km)  -  Maak een avontuurlijke reis in 3D bij GlowGolf Enschede. Baan je een weg door de spannende glow in the dark jungle, ontmoet inheemse bewoners en vind de schat!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Ontsnap uit een onderwaterstation in Escape Mission Enschede

enschede, Overijssel (0.14km)  -  De tijd dringt en de zenuwen gieren in de Escape Mission Escape. Wie weet de codes te kraken en de raadsels op te lossen? Het moet wel snel, want het onderwaterstation dreigt ieder moment vol te lopen...!

geopend op afspraak of bel +31 (0)534 786 714 

Arqué Klimcentrum Enschede

enschede, Overijssel (0.26km)  -  Bij Arqué Klimcentrum is klimmen echte topsport! Bedwing de spectaculaire overhangende parcoursen. Ook beginners en kinderen mogen de muur op. Een cursus is niet verplicht, dus kom het eens proberen!

elke dag geopend 

Zwembad Aquadrome

enschede, Overijssel (0.35km)  -  Zwembad Aquadrome heeft alle ingrediënten voor een gezellige dag waterplezier. Bij mooi weer kun je in het buitenbad terecht.

elke dag geopend 

Primark Enschede

enschede, Overijssel (1.46km)  -  Betaalbare mode voor vrouwen, mannen en kinderen vind je nu ook bij de Primark in Enschede! Kom lekker shoppen in het voormalige gebouw van de Bijenkorf!

elke dag geopend 

Street art route in Enschede

enschede, Overijssel (1.65km)  -  Bekijk Enschede met andere ogen tijdens de street art route in het centrum van de stad. Lokale en regionale kunstenaars hebben de stad in een creatief jasje gestoken door middel van street art.

doordeweeks geopend 

Dille & Kamille Enschede

enschede, Overijssel (1.69km)  -  Laat je inspireren door natuurlijke eenvoud bij Dille & Kamille Enschede. Hier vind je een keur aan artikelen voor in huis, tuin of keuken, gemaakt van natuurlijke materialen als hout, aardewerk en katoen.

elke dag geopend 

Het Vestzaktheater

enschede, Overijssel (1.7km)  -  Het Vestzaktheater biedt een diversiteit aan voorstellingen. Door de intieme sfeer wordt het zeker weten een verrassend avondje uit.

elke dag geopend 

Synagoge Enschede

enschede, Overijssel (1.77km)  -  De Synagoge van Enschede werd al in 1928 gebouwd en wordt nog altijd gebruikt als gebedshuis. Stap binnen in het monumentale pand en volg een rondleiding.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag 

Funzone Enschede: een dag lang speelplezier

enschede, Overijssel (1.82km)  -  Funzone Enschede is het grootste indoor speelparadijs van Enschede. Hier vind je bijzondere attracties en leuke spelletjes. Beleef leuke avonturen met Okke en Pi!

elke dag geopend 

Krazy Jump Enschede

enschede, Overijssel (1.82km)  -  Kom springen bij indoor trampolinepark Krazy Jump Enschede en verken de diverse jump area’s. Leer, oefen en show je beste trucs!

elke dag geopend 

Concordia Film, Theater en Expositie

enschede, Overijssel (1.83km)  -  Concordia is meer dan alleen een theater en bioscoop, het is ook een ontmoetingsplek voor kunstenaars en publiek.

's maandags gesloten 

The Game Box Enschede

enschede, Overijssel (1.85km)  -  Ben je een echte game liefhebber? Ga dan naar The Game Box in Enschede, waar je meer dan vijftig verschillende games kunt spelen. In dit ware spelletjeswalhalla speel je de gaafste spellen van vroeger én nu!

elke dag geopend 

Stedentrip Enschede

enschede, Overijssel (1.9km)  -  Enschede kent vele bezienswaardigheden zoals het stadhuis, het Rijksmuseum Twenthe en diverse parken en musea. Er is een uitgebreid centrum en een gezellige, populaire weekmarkt. Echt een stad van nu.

elke dag geopend 

Natuurspeeltuin 't Speelstroink - GESLOTEN

enschede, Overijssel (1.9km)  -  GESLOTEN - Durf jij door die lange tunnel te kruipen? Of slinger je samen met je vriendjes door de bomen? Natuurspeeltuin 't Speelstroink zit vol met avonturen!

geopend op afspraak of bel  

Cube Bouldergym

enschede, Overijssel (1.95km)  -  Kom klimmen tot vier meter hoog, over uitdagende routes. Zonder touw, klimgordel of andere hulpmiddelen. Bij Cube Bouldergym kun je kiezen uit meer dan tweehonderd routes.

elke dag geopend 

GOGBOT Museum of the Future

enschede, Overijssel (2km)  -  Aan het Stationsplein in Enschede stap je binnen in een wereld vol creatieve kunst en innovatieve technologie: GOGBOT Museum of the Future. 's Avonds open!

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Wilminktheater

enschede, Overijssel (2.01km)  -  Cultuur in allerlei soorten en maten vind je in het Wilminktheater in Enschede. Er zit vast een voorstelling tussen die bij jou past!

doordeweeks geopend 

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

enschede, Overijssel (2.01km)  -  Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, een multifunctioneel muziek- en theatercentrum, vormt met drie zalen dé accommodatie voor liefhebbers van de Twentse muziekcultuur. Daarnaast zijn er kantoorruimtes, oefenruimtes en lesruimtes.

doordeweeks geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bowling-, Pool- en snookercentrum Starballs