Park Rekerhout

alkmaar, Noord-Holland  -  Wie waagt zich op die spannende vlonder door het moeras? Of geniet je liever van de zon op de bloemrijke speelweide? Genieten, spelen en leren. In Park Rekerhout kan het allemaal!

Winkelcentrum de Mare

alkmaar, Noord-Holland (0.25km)  -  Winkelcentrum de Mare heeft bijna honderd winkels en is daarmee dé winkelboulevard van Alkmaar. Bovendien zijn er meer dan duizend gratis parkeerplaatsen.

Golfbaan Sluispolder

alkmaar, Noord-Holland (1.15km)  -  Golfen in de natuur? Bij golfbaan Sluispolder in Alkmaar ga je voor negen of achttien holes! Na een lekker potje golf is het heerlijk dineren in restaurant 't Sluisje bij de golfbaan.

Zwembad Hoornse Vaart

alkmaar, Noord-Holland (1.35km)  -  Duik in de spectaculaire waterwereld van de Hoornse Vaart! Glij van de reuzeglijbaan met licht- en geluidseffecten, hop van speeleiland naar speeleiland en zwem 's zomers lekker buiten in het buitenbad met familieglijbaan.

Ga op expeditie in Outdoorpark Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (1.35km)  -  Een beetje lef en doorzettingsvermogen heb je wel nodig in Outdoorpark Alkmaar. Doe de obstacle run samen met familie of collega's en kijk wie de echte doorzetter is. Na de hindernisbaan wacht een frisse duik in het zwembad.

Filmhuis Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (1.73km)  -  Filmhuis Alkmaar, op loopafstand van de binnenstad, neemt de filmliefhebber mee buiten de gebaande paden. Geen commerciële mainstream films, maar documentaires en zogenaamde arthouse-films. Filmhuis Alkmaar heeft drie verschillende zalen. De...

Filmhuis Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (1.73km)  -  Met zijn rode voorgevel is Filmhuis Alkmaar niet te missen! Kijk een film in één van de modernste filmhuizen van Nederland. In de gastvrije sfeer en met de unieke all-in combitickets, beleef wordt je filmavond een écht avondje uit.

Het Beatles Museum

alkmaar, Noord-Holland (1.77km)  -  John, Paul, George en Ringo: het zijn de boegbeelden van de popgroep de Beatles! In het Beatles Museum is van alles te vinden over deze grote muzieknamen!

Vue bioscoop Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (1.78km)  -  Zak achterover in de heerlijke stoelen en geniet van de nieuwste films. De Vue bioscoop in Alkmaar is voorzien van 4K laserprojectie en Dolby Atmos geluid.

Speeltuinvereniging Ons Kinder Belang

alkmaar, Noord-Holland (1.81km)  -  De Alkmaarse speeltuin Ons Kinder Belang is een prachtige speelplek voor kinderen. Op het grote speelveld staan veel verschillende speeltoestellen en er is tijdens openingstijden altijd een speeltuinwacht aanwezig.

Overstad Woonwinkels

alkmaar, Noord-Holland (1.89km)  -  Overstad Woonwinkels is de grootste woonboulevard van de kop van Noord-Holland. Doe woonideeën op en blijf op de hoogte van de laatste woontrends.

Klimcentrum Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (2.03km)  -  Klim en klauter naar het hoogste puntje van Klimcentrum Alkmaar. Voor wie nog nooit heeft geklommen, zijn hier leuke introductielessen.

BoulesBitesBar Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (2.11km)  -  Lekker borrelen en dineren tijdens het Jeu de Boulen, ontdek het bij de BoulesBitesBar in Alkmaar! Beleef samen met je vrienden, collega's of familie een geheel nieuwe ervaring met dit leuke spel.

Kinderboerderij Jong Leven

sint pancras, Noord-Holland (2.19km)  -  Bij kinderboerderij Jong Leven zijn konijnen, kippen en geiten te vinden. Ook kun je hier scharreleieren, stro, hooi, of een konijn kopen.

TAQA Theater De Vest

alkmaar, Noord-Holland (2.25km)  -  TAQA Theater De Vest biedt veel verschillende tentoonstellingen. Ook is er ruim aandacht voor cabaret, show, muziek, musical en ballet. Voor het gezin en de jeugd zijn er gezinsconcerten.

Kunstuitleen Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (2.27km)  -  Kunstuitleen Alkmaar leent hedendaagse beeldende kunst uit. De kunstliefhebber kan er ook een kijkje nemen.

Zwembad De Bever

sint pancras, Noord-Holland (2.29km)  -  Geniet van de zon op een ligbed of maak een handstand in het water. Zwembad de Bever maakt van een zwemuitje een heerlijke vakantiedag!

Stedelijk Museum Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (2.3km)  -  Het Stedelijk Museum Alkmaar vertelt over de geschiedenis van Alkmaar. Er zijn vier afdelingen, elk over een ander deel van de Alkmaarse geschiedenis.

Grafisch Atelier Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (2.31km)  -  Grafisch design in een kunstzinnig jasje. Het Grafisch Atelier in Alkmaar toont het hele jaar door exposities van verschillende kunstenaars. Aanschouw de pracht en praal van deze grafische kunst!

Alkmaarse Bootjes Verhuur

alkmaar, Noord-Holland (2.31km)  -  Bekijk het verrassende Alkmaar op eigen houtje vanaf het water in een gemotoriseerd bootje van de Alkmaarse Bootjes Verhuur.

Nationaal Biermuseum De Boom

alkmaar, Noord-Holland (2.32km)  -  Leer alles over het brouwen van bier in Nationaal Biermuseum De Boom en bekijk een collectie antieke vervoersmiddelen voor biervaten.

Alkmaar Stedentrip

alkmaar, Noord-Holland (2.33km)  -  De Noord-Hollandse stad staat bekend om de vismarkt en de kaasmarkt. Daar moet je eens een dagje heen om te slenteren! Daarnaast heeft Alkmaar ook diverse kerken en musea. Inspiratie voor een dagje Alkmaar!

Speelderij De Batavier

alkmaar, Noord-Holland (2.38km)  -  Bootjes, lachspiegels, trampolines en nog veel meer! In Speelderij De Batavier in Alkmaar beleven kinderen een heerlijke dag.

De Grote Sint Laurenskerk Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (2.39km)  -  Midden in de binnenstad van Alkmaar rijst de Grote Kerk of Sint Laurenskerk boven alles uit. Het is het grootste en drukstbezochte monument van Alkmaar.

Het Hollands Kaasmuseum

alkmaar, Noord-Holland (2.43km)  -  Het Hollands Kaasmuseum is gevestigd in het oude Alkmaarse Waaggebouw. Het museum vertelt over de geschiedenis van het kaasmaken.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kinderboerderij De Rekerhout