Uitstapjes vlakbij MergelRijk

Gemeentegrot Valkenburg

valkenburg, Limburg (0.69km)  -  Neem een duik in de geschiedenis. Onder Valkenburg bevindt zich de Gemeentegrot, waar overblijfselen uit het verleden te zien zijn. Tijdens de rondleidingen ontdek je ze allemaal!

Shimano Experience Center

valkenburg, Limburg (1.11km)  -  Sporten is leuk én belangrijk voor iedereen! In het Shimano Experience Center in Valkenburg maak je kennis met drie verschillende takken van (buiten)sport: fietsen, roeien en vissen.

Château St. Gerlach

valkenburg, Limburg (2.35km)  -  Geniet van de stijlvolle baroktuinen, een rozenhof, een eigen wijngaard en nog veel meer op Château St. Gerlach. Voor feesten, overnachtingen en zakelijke arrangementen.

Rotsvallei Margraten

margraten, Limburg (3.53km)  -  In Margraten vind je een bijzondere tuin, vol rotspartijen en met honderden soorten planten. Het resultaat van hoe een hobby uitmondde in een prachtige rotstuin.

Toren De Reusch

schimmert, Limburg (4.62km)  -  Beklim Toren De Reusch en ontdek alles over de voormalige watertoren dat staat in het Limburgse landschap. Ontdek ook de prachtige omgeving van Schimmert.

Fun Balloons

cadier en keer, Limburg (5.1km)  -  Ballonvaren met Fun Balloons is een onvergetelijke belevenis. Geniet ruim een uur van het prachtige Limburgse landschap vanuit de lucht en ontvang een drankje en een certificaat na afloop.

't Magisch Theatertje

maastricht, Limburg (6.14km)  -  In 't Magisch Theatertje zorgen poppen, marionetten en maskers voor bijzondere tentoonstellingen. De vaste spelers reisden al de hele wereld over en tonen nu hun kunsten in Nederland.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van MergelRijk