Uitstapjes vlakbij Dille & Kamille Nijmegen

Grootmoeders Keukenmuseum

nijmegen, Gelderland (0.13km)  -  Grootmoeders Keukenmuseum verzamelt keukenspullen uit rond 1900. Ook heeft dit kleine museum een winkel uit grootmoeders tijd.

gesloten, open van  1 april t/m 30 september, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Kronenburgerpark Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.15km)  -  Kom in het bruisende Nijmegen tot rust in het Kronenburgerpark, een rijksmonument met bijzondere flora en fauna!

elke dag geopend 

Sint Stevenskerk

nijmegen, Gelderland (0.28km)  -  De oudste en grootste kerk van Nijmegen is de Sint Stevenskerk. Beklim de Sint Stevenstoren of geniet van een rondleiding.

elke dag geopend 

Beklimming Sint Stevenstoren Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.28km)  -  Geniet van een prachtig uitzicht over Nijmegen vanaf het topje van de Sint Stevenskerk. Een gids van Gilde Nijmegen neemt bezoekers mee naar boven!

gesloten, open van  1 maart t/m 31 november, van 14:00 uur tot 16:00 uur 

Onbeperkt pannenkoeken eten en varen op de Waal

nijmegen, Gelderland (0.3km)  -  Pannenkoeken, zoveel je lust! Kom lekker onbeperkt eten op de Pannenkoekenboot, die tijdens het eten over de Waal vaart. Geniet van prachtig, steeds wisselend zicht over de Nijmeegse bruggen en natuurgebied de Ooijpolder.

open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op maandag, donderdag en vrijdag 

Primark Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.37km)  -  Voor hip, trendy én betaalbaar ga je shoppen bij Primark Nijmegen. Hier vind je de laatste mode tegen een spotprijsje.

elke dag geopend 

Bondswandeling van Nijmegen naar Plasmolen en terug

nijmegen, Gelderland (0.38km)  -  Wandel door de betoverende bossen en natuurgebieden rond Nijmegen. Volg beekjes tussen de heuvels en beklim de Sint Jansberg: hier heb je het gevoel in het buitenland te zijn.

elke dag geopend 

Brouwerij de Hemel

nijmegen, Gelderland (0.4km)  -  In Brouwerij De Hemel ontdek je alles over de geschiedenis van bier en mag je zelf ook het bijzondere bier van De Hemel proeven.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Koken als vroeger met eet!verleden

nijmegen, Gelderland (0.4km)  -  Een middeleeuwse taart leren maken, of een lekker overdadig gerecht uit de Gouden Eeuw? Het kan met de workshops van historisch kookatelier eet!verleden

elke dag geopend 

Brouw je eigen bier bij Proefbrouwerij het Vaghevuur

nijmegen, Gelderland (0.4km)  -  Het vuur knettert onder de grote ketels in Proefbrouwerij het Vaghevuur. Alles staat klaar om een stevig potje bier te brouwen. Iedereen mag hier zelf aan de slag!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 23 77 41 97 

Vergader- en congrescentrum Kolpinghuis in hartje Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.45km)  -  Midden in het centrum van Nijmegen ligt een modern zalen-, vergader- en congrescentrum: het Kolpinghuis. Op deze fraaie locatie zijn alle ingrediënten aanwezig om uw zakelijke bijeenkomst succesvol te maken.

geopend op afspraak of bel +31 (0)24 322 69 21 

LaserQuest Nijmegen: lasergamen en blacklight golfen

nijmegen, Gelderland (0.48km)  -  Sluip door de donkere LaserQuest Arena op zoek naar de tegenstander. Of kies voor een potje MysticGolf of LaserSquash.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Poppodium Doornroosje

nijmegen, Gelderland (0.53km)  -  Bij poppodium Doornroosje is het altijd feest. Ga lekker uit je dak bij een concert!

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Historisch Stadhuis Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.53km)  -  In Nijmegen staat het Historisch Stadhuis, het oudste gedeelte van het gebouw dateert van het jaar 1553!

doordeweeks geopend 

Tante Hannie Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.55km)  -  Je kijkt je ogen uit bij Tante Hannie! Deze Kijk-Doe-Koop winkel in Nijmegen verkoopt van alles op het gebied van licentie-artikelen zoals Walt Disney en de Minions. Elke zaterdagmiddag zijn er doe-activiteiten achter in de winkel.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Help, de directeur is ontvoerd!

nijmegen, Gelderland (0.55km)  -  Help, het bedrijf ontvangt een filmpje waaruit blijkt dat de directeur is ontvoerd! Roep je team bijeen om de baas te bevrijden. Aan de hand van telefonische aanwijzingen en opdrachten speur je de stad af om de directeur te vinden...

Stadsschouwburg Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.58km)  -  Bezoekers verbreden hun horizon en scherpen hun geest in Stadsschouwburg Nijmegen! Maak een reis langs mooie, interessante en spannende voorstellingen.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag, maandag, dinsdag 

Gebroeders van Lymborch huis

nijmegen, Gelderland (0.62km)  -  Bezoek het Gebroeders van Lymborch huis en ontdek de schilderkunst van de middeleeuwen door de kunstwerken van de broers Herman, Paul en Johan Maelwael van Lymborch.

open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op woensdag, donderdag 

Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

nijmegen, Gelderland (0.62km)  -  Een bezoekje aan Nijmegen is pas compleet als je binnen hebt gekeken bij het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis. Een bruisende ode aan Nijmegen en haar historie.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Dille & Kamille Nijmegen