Uitstapjes vlakbij Dille & Kamille Nijmegen

Sint Stevenskerk

nijmegen, Gelderland (0.28km)  -  De oudste en grootste kerk van Nijmegen is de Sint Stevenskerk. Beklim de Sint Stevenstoren of geniet van een rondleiding.

Primark Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.37km)  -  Voor hip, trendy én betaalbaar ga je shoppen bij Primark Nijmegen. Hier vind je de laatste mode tegen een spotprijsje.

Brouwerij de Hemel

nijmegen, Gelderland (0.4km)  -  In Brouwerij De Hemel ontdek je alles over de geschiedenis van bier en mag je zelf ook het bijzondere bier van De Hemel proeven.

Commanderie van Sint Jan

nijmegen, Gelderland (0.4km)  -  De Commanderie van Sint Jan wordt nog goed gebruikt. In het eeuwenoude pand bevinden zich inmiddels drie culinaire bedrijven. Geniet van lekker eten en drinken!

Club Novia

nijmegen, Gelderland (0.53km)  -  Dans, spring, ga helemaal uit je dak in danscafé Club Novia in Nijmegen! In dit gezellige café gaan de handen de lucht in. Hier draaien professionele dj's. Pak een drankje en ga lekker los.

Tante Hannie Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.55km)  -  Je kijkt je ogen uit bij Tante Hannie! Deze Kijk-Doe-Koop winkel in Nijmegen verkoopt van alles op het gebied van licentie-artikelen zoals Walt Disney en de Minions. Elke zaterdagmiddag zijn er doe-activiteiten achter in de winkel.

Café Van Buren

nijmegen, Gelderland (0.55km)  -  Aan de geliefde Molenstraat in Nijmegen is Café Van Buren te vinden. Lekker lunchen en dineren om daarna gezellig samen te borrelen.

Stadsschouwburg Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.58km)  -  Bezoekers verbreden hun horizon en scherpen hun geest in Stadsschouwburg Nijmegen! Maak een reis langs mooie, interessante en spannende voorstellingen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Dille & Kamille Nijmegen