1

Uitstapjes vlakbij Bungy Jump Scheveningen

The Hague Beach Stadium

scheveningen, Zuid-Holland (0.02km)  -  Volleyballen in de zon of fitnessen op het strand. In de zilte zilte zeelucht van Scheveningen is het altijd fijn om te sporten! The Hague Beach Stadium is de ideale locatie voor een sportief evenement of personeelsfeest.

Winkelgebied De Fred

den haag, Zuid-Holland (1.34km)  -  De Fred is een begrip in Den Haag. Iedereen weet dat daarmee de Frederik Hendriklaan wordt bedoeld. In deze prachtige straat staan ongeveer 125 winkels.

Solbeach Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (1.52km)  -  Geniet van een hapje en een drankje bij Solbeach in Scheveningen. Gewoon lekker luieren op het terras of een visje roosteren op de barbecue. Het kan allemaal bij Solbeach!

SEA LIFE Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (1.73km)  -  In SEA LIFE loop je door een enorm aquarium. Bewonder de zeeschildpad, roggen en de zwartpunt rifhaai. Allemaal vanuit een tunnel, met 180.000 liter water boven je hoofd!

AFAS Circustheater

den haag, Zuid-Holland (1.78km)  -  Bekend door de grote musicalproducties van Stage Entertainment, Joop van den Ende en Albert Verlinde: het AFAS Circustheater in Scheveningen. Voor een bijzonder avondje uit!

Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (1.78km)  -  Voor veel Nederlanders het leukste dagje weg: een dagje Scheveningen! Lekker zonnen op het strand, over de beroemde pier lopen of naar het Circustheater.

Kunstmuseum Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.84km)  -  Het Kunstmuseum in Den Haag heeft vaste en wisselende tentoonstellingen. De collectie van het museum loopt uiteen van moderne kunst tot een prentenkabinet, maar het museum beschikt ook over een collectie muziekinstrumenten.

Westbroekpark Den Haag

den haag, Zuid-Holland (2.03km)  -  Tussen de rozen in het Westbroekpark heb je een onvergetelijke lunch of picknick. Geniet van deze prachtig aangelegde rozentuin met maar liefst twintigduizend rozenstruiken! Of huur een roeibootje en ga het water op.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bungy Jump Scheveningen