Uitstapjes vlakbij Flyboarden in Gelderland...

Speelbos Docus de Das Avonturenpad

schaijk, Noord-Brabant (1.97km)  -  Ga op avontuur in Speelbos Docus de Das. Kom door middel van een hoorspel te weten wat er aan de hand is met dit bos en los het raadsel op!

elke dag geopend 

Circuit Park Berghem

berghem, Noord-Brabant (2.12km)  -  Karten is topsport! Dat is te ervaren op Circuit Park Berghem op een circuit van 1300 meter.

vandaag nog gesloten, geopend 1 maart t/m 1 november, van 12:00 uur tot 18:00 uur 

Vette fietstocht: trappen en burgers happen bij...

schaijk, Noord-Brabant (3.4km)  -  Pluk je eigen maaltijd tijdens een wildplukwandeling, pimp een vogelhuisje of volg een bourgondische fietstocht en sluit af met zelfgemaakte burgers. Uitstapjesspecialist heeft verschillende leuke groepsuitjes vol Brabantse gezelligheid!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 53 202 787 

Openluchttheater Hoessenbosch

berghem, Noord-Brabant (3.43km)  -  In openluchttheater Hoessenbosch is elke voorstelling een feest. Geniet hier van theater, dans of cabaret tussen fluitende vogels en ruisende bomen. Een bijzondere ervaring!

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 30 september 

Uitkijktoren Herperduin

herpen, Noord-Brabant (3.79km)  -  Met helder weer kijk je vanaf de Uitkijktoren Herperduin van Den Bosch tot Nijmegen! De toren staat op een duin van 7 meter en is 24 meter hoog.

elke dag geopend 

Rainbow Centre Bowling en zaalverhuur

nistelrode, Noord-Brabant (4.45km)  -  Je kunt op de bowlingbanen van Rainbow Centre gewoon een balletje gooien of kiezen voor een flitsende variant van dit leuke familiespel. Kom discobowlen. De baan baadt dan in felle verlichting en je gooit op de maat van discobeats.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De leukste ideeën voor een spetterend themafeest!

nistelrode, Noord-Brabant (4.62km)  -  Zin in een feestje heeft iedereen wel! Ontdek de bijzondere feestactiviteiten van Zinineenfeestje.nl en maak er een onvergetelijk feest van! Spannende buggytochten door het bos, of een groot après-ski feest, waar heb je zin in?

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 53 20 27 87 

Kinderboerderij De Beestenbergh

berghem, Noord-Brabant (4.68km)  -  Neem een pluizig konijntje op schoot of borstel het kalf: het mag op kinderboerderij De Beestenbergh. Kinderen leren van alles over de dieren die er wonen.

open op zondag, woensdag en zaterdag 

Zakelijke bijeenkomsten in Cultureel Centrum De Pas

heesch, Noord-Brabant (5.29km)  -  Cultureel Centrum de Pas, in het Noord-Brabantse Heesch, is een multifunctionele locatie voor zakelijke evenementen.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Openluchttheater Naat Piek

uden, Noord-Brabant (6.36km)  -  Verscholen in de bossen van Uden bevindt zich Openluchttheater Naat Piek. Hier verzorgt de gelijknamige toneelvereniging bijzondere voorstellingen.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museum Jan Cunen

oss, Noord-Brabant (6.51km)  -  Bewonder in Museum Jan Cunen negentiende-eeuwse schilderkunst en de geschiedenis van Oss.

's maandags gesloten 

Golfbad Oss

oss, Noord-Brabant (6.68km)  -  Golfbad Oss is leuk voor alle leeftijden. Het zwembad beschikt over glijbanen en een leuk kleuterbad, maar heeft ook extra's, zoals stoomcabines, een golfslagbad en een zonnebank.

elke dag geopend 

Kinepolis Oss

oss, Noord-Brabant (6.76km)  -  Een filmpje kijken in Oss? Ga naar de bioscoop Kinepolis, waar in de vijf zalen de nieuwste films te zien zijn.

elke dag geopend 

Privésauna De Meerkes

ravenstein, Noord-Brabant (6.87km)  -  Geniet in alle rust en beslotenheid van sauna's en luxe bubbelbaden bij Privésauna De Meerkes. Boek ook een heerlijke massage om optimaal te kunnen ontspannen.

elke dag geopend 

Heerlijk spelen, avonturengolfen en lasergamen bij Hullie

uden, Noord-Brabant (6.88km)  -  Bij Hullie rennen, klimmen en springen kinderen in de binnenspeeltuin of racen ze buiten over de skelterbaan. Stap ook in de Hullie-trein of ga aan de slag in de knutselhoek.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag 

Kartbaan Uden

uden, Noord-Brabant (7.21km)  -  Kom sumoworstelen of lasergamen. Kartbaan Uden heeft zowel binnen als buiten gave attracties.

elke dag geopend 

Rusheuvel - bowling, sport, event

oss, Noord-Brabant (7.42km)  -  Zoek je een intensieve of meer een rustige balsport? Ga de sportieve uitdaging aan op de tennis- of bowlingbanen van Rusheuvel. In de bijbehorende sport- of evenementenhal kun je terecht voor een beurs, sporttoernooi of concert.

elke dag geopend 

Ski & Snowboardclub De Schans

uden, Noord-Brabant (7.54km)  -  Ski & Snowboardclub De Schans heeft een aantal hellingen waar bezoekers vast kunnen oefenen voor de wintersport. Leden mogen gratis de hellingen op.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Flyboarden in Gelderland bij Flyboard Fantasy