Uitstapjes vlakbij Rocking the Company

Infocentrum WO2 Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.07km)  -  Informatie en beleving gaan hand in hand in het Infocentrum WO2 Nijmegen. Je ziet de tanks op je afkomen en beleeft de oorlog intensief in een zes minuten durende film. In dit minimuseum ontdek je alles over Nijmegen in oorlogstijd.

Rijksmonument Het Valkhof

nijmegen, Gelderland (0.08km)  -  De Barbossa-ruïne in het Valkhofpark in Nijmegen stamt uit 1155 en is daarmee een van de oudste burchten van Nederland. De Barbarossa-ruïne en de Sint Nicolaaskapel vormen samen met Het Valkhof een rijksmonument.

LUX Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.34km)  -  Film, debat, theater en muziek. Het aanbod van LUX Nijmegen is divers en internationaal. Keus genoeg voor een avondje uit.

Café Faber

nijmegen, Gelderland (0.42km)  -  Aan de rand van het centrum van Nijmegen, aan het Faberplein, vind je één van de leukste bruine cafés van de stad: Café Faber.

Tante Hannie Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.53km)  -  Je kijkt je ogen uit bij Tante Hannie! Deze Kijk-Doe-Koop winkel in Nijmegen verkoopt van alles op het gebied van licentie-artikelen zoals Walt Disney en de Minions. Elke zaterdagmiddag zijn er doe-activiteiten achter in de winkel.

Club Novia

nijmegen, Gelderland (0.63km)  -  Dans, spring, ga helemaal uit je dak in danscafé Club Novia in Nijmegen! In dit gezellige café gaan de handen de lucht in. Hier draaien professionele dj's. Pak een drankje en ga lekker los.

BoulesBitesBar Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.64km)  -  Bezoek BoulesBitesBar in Nijmegen en beleef de eet-, drink- en Jeudeboule-ervaring. Ontdek de combinatie van fanatiek spelen, eten, drinken en gezelligheid in omgeving Nijmegen.

Help, de directeur is ontvoerd!

nijmegen, Gelderland (0.66km)  -  Help, het bedrijf ontvangt een filmpje waaruit blijkt dat de directeur is ontvoerd! Roep je team bijeen om de baas te bevrijden. Aan de hand van telefonische aanwijzingen en opdrachten speur je de stad af om de directeur te vinden...

Café Van Buren

nijmegen, Gelderland (0.66km)  -  Aan de geliefde Molenstraat in Nijmegen is Café Van Buren te vinden. Lekker lunchen en dineren om daarna gezellig samen te borrelen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Rocking the Company