Uitstapjes vlakbij EnjoyVR

Jumpsquare Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.65km)  -  Kom gezellig een dagje jumpen bij Jumpsquare Nijmegen, een indoor trampolinepark met veel verschillende attracties. Verken de High Performance MaxAir Trampolines waarop je extra hoog kunt jumpen vanwege de speciale springveren.

elke dag geopend 

Poppodium Doornroosje

nijmegen, Gelderland (0.73km)  -  Bij poppodium Doornroosje is het altijd feest. Ga lekker uit je dak bij een concert!

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kinderboerderij Kobus

nijmegen, Gelderland (0.82km)  -  Kinderboerderij Kobus is een gezellige kinderboerderij midden in het mooie Florapark van Nijmegen.

elke dag geopend 

Binnenvaartmuseum Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.87km)  -  Bezoek het Binnenvaartmuseum in Nijmegen en ontdek de boeiende geschiedenis van de binnenscheepvaart aan boord van de Jos Vranken.

open op dinsdag en zaterdag 

Florapark Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.91km)  -  Het Florapark heeft iedereen wat te bieden! Geniet van een wandeling over het lindelaantje en langs de oude bomen of kom spelen in de speelweide.

elke dag geopend 

Pottenbakkerij De Mussepot

nijmegen, Gelderland (1.01km)  -  Laat die draaischijf maar draaien en transformeer gewone klei tot prachtige potten en vazen. Met een beetje durf komen er swingende werkstukken tot stand!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 44 07 05 85 

Creatief feestje in Pottenbakkerij De Mussepot

nijmegen, Gelderland (1.01km)  -  Laat je van je creatieve kant zien en volg een leuke workshop bij Pottenbakkerij De Mussepot. Onder je eigen handen ontstaan de mooiste creaties!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 44 07 05 85 

Stadsschouwburg Nijmegen

nijmegen, Gelderland (1.04km)  -  Bezoekers verbreden hun horizon en scherpen hun geest in Stadsschouwburg Nijmegen! Maak een reis langs mooie, interessante en spannende voorstellingen.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag, maandag, dinsdag 

Vergader- en congrescentrum Kolpinghuis in hartje Nijmegen

nijmegen, Gelderland (1.07km)  -  Midden in het centrum van Nijmegen ligt een modern zalen-, vergader- en congrescentrum: het Kolpinghuis. Op deze fraaie locatie zijn alle ingrediënten aanwezig om uw zakelijke bijeenkomst succesvol te maken.

geopend op afspraak of bel +31 (0)24 322 69 21 

Kronenburgerpark Nijmegen

nijmegen, Gelderland (1.1km)  -  Kom in het bruisende Nijmegen tot rust in het Kronenburgerpark, een rijksmonument met bijzondere flora en fauna!

elke dag geopend 

Grootmoeders Keukenmuseum

nijmegen, Gelderland (1.11km)  -  Grootmoeders Keukenmuseum verzamelt keukenspullen uit rond 1900. Ook heeft dit kleine museum een winkel uit grootmoeders tijd.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 30 september, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Dille & Kamille Nijmegen

nijmegen, Gelderland (1.14km)  -  Dille & Kamille Nijmegen lokt je binnen met heerlijke geuren. In een prettige zweem van geurkaarsen, zeepjes en specerijen dwaal je langs robuuste potten en pannen voor in huis, tuin of keuken.

elke dag geopend 

Help, de directeur is ontvoerd!

nijmegen, Gelderland (1.32km)  -  Help, het bedrijf ontvangt een filmpje waaruit blijkt dat de directeur is ontvoerd! Roep je team bijeen om de baas te bevrijden. Aan de hand van telefonische aanwijzingen en opdrachten speur je de stad af om de directeur te vinden...

Primark Nijmegen

nijmegen, Gelderland (1.39km)  -  Voor hip, trendy én betaalbaar ga je shoppen bij Primark Nijmegen. Hier vind je de laatste mode tegen een spotprijsje.

elke dag geopend 

Sint Stevenskerk

nijmegen, Gelderland (1.41km)  -  De oudste en grootste kerk van Nijmegen is de Sint Stevenskerk. Beklim de Sint Stevenstoren of geniet van een rondleiding.

vandaag nog gesloten, geopend

Beklimming Sint Stevenstoren Nijmegen

nijmegen, Gelderland (1.41km)  -  Geniet van een prachtig uitzicht over Nijmegen vanaf het topje van de Sint Stevenskerk. Een gids van Gilde Nijmegen neemt bezoekers mee naar boven!

vandaag nog gesloten, geopend 1 maart t/m 31 november, van 14:00 uur tot 16:00 uur 

Onbeperkt pannenkoeken eten en varen op de Waal

nijmegen, Gelderland (1.43km)  -  Pannenkoeken, zoveel je lust! Kom lekker onbeperkt eten op de Pannenkoekenboot, die tijdens het eten over de Waal vaart. Geniet van prachtig, steeds wisselend zicht over de Nijmeegse bruggen en natuurgebied de Ooijpolder.

open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op maandag, donderdag en vrijdag 

Tante Hannie Nijmegen

nijmegen, Gelderland (1.43km)  -  Je kijkt je ogen uit bij Tante Hannie! Deze Kijk-Doe-Koop winkel in Nijmegen verkoopt van alles op het gebied van licentie-artikelen zoals Walt Disney en de Minions. Elke zaterdagmiddag zijn er doe-activiteiten achter in de winkel.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

LaserQuest Nijmegen: lasergamen en blacklight golfen

nijmegen, Gelderland (1.45km)  -  Sluip door de donkere LaserQuest Arena op zoek naar de tegenstander. Of kies voor een potje MysticGolf of LaserSquash.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van EnjoyVR