1

Uitstapjes vlakbij EnjoyVR

-in the spotlights-

Florapark Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.91km)  -  Het Florapark heeft iedereen wat te bieden! Geniet van een wandeling over het lindelaantje en langs de oude bomen of kom spelen in de speelweide.

-in the spotlights-

De Achtertuin

nijmegen, Gelderland (1.24km)  -  Net buiten het centrum van Nijmegen vind je stadsoase 'De Achtertuin'. Op dit pop-up-terras op het voormalig industrieterrein Vasim drink je een koud biertje, geniet je van een heerlijk wijntje en eet je verrassend goed.

Café Van Buren

nijmegen, Gelderland (1.32km)  -  Aan de geliefde Molenstraat in Nijmegen is Café Van Buren te vinden. Lekker lunchen en dineren om daarna gezellig samen te borrelen.

Help, de directeur is ontvoerd!

nijmegen, Gelderland (1.32km)  -  Help, het bedrijf ontvangt een filmpje waaruit blijkt dat de directeur is ontvoerd! Roep je team bijeen om de baas te bevrijden. Aan de hand van telefonische aanwijzingen en opdrachten speur je de stad af om de directeur te vinden...

Club Novia

nijmegen, Gelderland (1.33km)  -  Dans, spring, ga helemaal uit je dak in danscafé Club Novia in Nijmegen! In dit gezellige café gaan de handen de lucht in. Hier draaien professionele dj's. Pak een drankje en ga lekker los.

Tante Hannie Nijmegen

nijmegen, Gelderland (1.43km)  -  Je kijkt je ogen uit bij Tante Hannie! Deze Kijk-Doe-Koop winkel in Nijmegen verkoopt van alles op het gebied van licentie-artikelen zoals Walt Disney en de Minions. Elke zaterdagmiddag zijn er doe-activiteiten achter in de winkel.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van EnjoyVR