Uitstapjes vlakbij Creatieve workshops By Ilja

Zwembad Rhienderoord

brummen, Gelderland (1.28km)  -  Relax in het Turkse stoombad, ren over de loopmat of kom lekker baantjes trekken. Zwembad Rhienderoord laat jong en oud genieten van het water!

elke dag geopend 

Het Kunstgemaal kunstgalerie

bronkhorst, Gelderland (2.2km)  -  De opvallende plek, bovenop de IJsseldijk in Bronkhorst, is handig gekozen voor het exposeren van moderne kunst en design. Het Kunstgemaal wil met deze bijzondere galerie, in de oude gemaalwoning, bezoekers van Bronkhorst laten kennismaken met kunst.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Burgemeester Kruijffbad

steenderen, Gelderland (3.3km)  -  Het Burgemeester Kruijffbad heeft een award voor beste buitenbad van Gelderland. Test het zelf uit! Neem een duik in één van de baden of geniet van de zon in de ligweide.

gesloten, open van  30 april t/m 18 september, van 07:00 uur tot 21:00 uur 

Rondleiding door bierbrouwerij Rodenburg

rha, Gelderland (3.47km)  -  In brouwerij Rodenburg staat de liefde voor aparte ambachtelijke biersoorten voorop. Geniet van het enthousiasme van brouwmeester Steve Gammage tijdens een exclusieve rondleiding door de brouwerij en proef de Bronckhorster Bieren!

in het weekend geopend 

Pannenkoekenrestaurant de Brugkabouter

eerbeek, Gelderland (4.14km)  -  De bakkers van pannenkoekenhuis de Brugkabouter bakken pannenkoeken in alle soorten en maten. Dat wordt smullen! En spelen, in de binnen- en buitenspeeltuin.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Schrootstrijd: ga de strijd aan met oud ijzer!

dieren, Gelderland (5.44km)  -  Samen lassen, zagen en bouwen aan een groot kunstwerk of voertuig. Op de werkplaats van De Spelerij mag en kan alles. Wie wint de Schrootstrijd en haalt de finish in een zelfgemaakt voertuig?

elke dag geopend 

Ontsnap uit een oude kolenmijn op de Veluwe

dieren, Gelderland (5.65km)  -  Overall aan, helm op en dan daal je af in de teruggevonden kolenmijn bij Dieren. En dan... gaat het helemaal mis en komen jullie in een gevaarlijke gang terecht. Weten jullie op tijd te ontsnappen?

elke dag geopend 

Verken de Veluwe op een segway of scooter

dieren, Gelderland (5.65km)  -  Daag vrienden, collega's of familie uit en stap op een segway of scooter. Met de wind door de haren maak je een heerlijke rit over de Veluwe. Of kies een andere activiteit zoals boogschieten, klimmen en skaten.

geopend op afspraak of bel +31 (0)313 414 971 

Kinderboerderij De Schouw

zutphen, Gelderland (6.06km)  -  Kom naar Kinderboerderij De Schouw, bezoek het schaapsscheerdersfeest of vier je kinderfeestje op de boerderij!

elke dag geopend 

Domein Hof te Dieren - Wijngaard

dieren, Gelderland (6.28km)  -  Een stukje Frankrijk in Nederland is te vinden in de grootste ommuurde wijngaard van Nederland. In Domein Hof te Dieren schenken ze de heerlijkste biologische wijn.

open op zaterdag - soms geopend op zondag 

Erve Eme

zutphen, Gelderland (6.55km)  -  Kom langs op het middeleeuwse erf van Erve Eme en zie én beleef hoe mensen leefden rond 400-900 na Christus. Beleef de Vroege Middeleeuwen.

gesloten, open van  17 april t/m 31 oktober, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Museum Boer Kip

zutphen, Gelderland (6.63km)  -  In Museum Boer KIP bekijk je de boerderij van schilder Herman Kip. Hier is alles nog net zoals in de negentiende eeuw!

gesloten, open van  30 april t/m 25 september, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Zwembad IJsselslag

zutphen, Gelderland (6.71km)  -  Lekker actief bezig zijn in het water: dat kan in het nieuwe en duurzame zwembad IJsselslag in Zutphen. Kom recreatief zwemmen of doe mee met een leuke aquasport!

elke dag geopend 

Paintballworld

wehl, Gelderland (6.81km)  -  Niet schrikken, het zijn maar paintballs! Bij Paintballworld speel je met onbeperkte munitie in een nagebouwd dorp. Ga paintballen, lasergamen of airsoft in Wehl.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Stedelijk Museum Zutphen

zutphen, Gelderland (6.92km)  -  Het Stedelijk Museum Zutphen geeft een beeld van de geschiedenis van Zutphen en omstreken. Het museum heeft een grote collectie schilderijen en prenten, kerkelijke kunst enzovoorts.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Museum Henriette Polak

zutphen, Gelderland (6.92km)  -  Museum Henriette Polak heeft met dit museum een unieke plek ingericht voor modern-klassieke schilderkunst en beeldhouwkunst. Er is werk te zien van onder meer Charlotte van Pallandt en Arie Schippers.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

De Librije in de Sint Walburgiskerk

zutphen, Gelderland (6.97km)  -  Een beetje boekenliefhebber komt naar De Librije in de Sint Walburgiskerk in Zutphen. Snuif de geur van cultuur en oude boeken!

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kinderboerderij Kiboe

eerbeek, Gelderland (6.97km)  -  Op kinderboerderij Kiboe in het Gelderse Eerbeek wonen wel tweehonderd dieren. Kom beesten aaien en knuffelen op deze gezellige boerderij!

elke dag geopend 

Openluchtzwembad Coldenhove

eerbeek, Gelderland (6.99km)  -  Zwembad Coldenhove is een mooi openluchtzwembad in Eerbeek. Met een groot bad en een leuke glijbaan kan jong en oud zich heerlijk vermaken tijdens warme dagen.

gesloten, open van  1 april t/m 1 september, van 10:00 uur tot 19:30 uur 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Creatieve workshops By Ilja