Uitstapjes vlakbij Baby Spa Joli Bébé

Fabriek Woerden

woerden, Utrecht (4.28km)  -  Minigolfen in het donker, spelen in een overdekt speelparadijs en gooien met verf. Bij Fabriek Woerden vind je allerlei leuke indoor activiteiten en arrangementen.

Molen de Windhond

woerden, Utrecht (5.79km)  -  Altijd al een kijkje binnenin een molen willen krijgen? Bij Molen de Windhond in Woerden zie je historische werkingen achter het meel maken én kun je terecht in de molenwinkel.

Stadsmuseum Woerden

woerden, Utrecht (5.87km)  -  In Stadsmuseum Woerden ontdek je de geschiedenis van het Groene Hart. Per jaar toont het stadsmuseum vier à vijf tentoonstellingen over dit thema, maar ook schilderijen van de streek en van de stad Woerden.

Drive-in-museum Woerden

woerden, Utrecht (5.98km)  -  Parkeer je auto in parkeergarage Castellum en zie hoe hier eens Romeinen leefden in een gratis tentoonstelling. In het Drive-in-museum in de parkeergarage zijn gratis archeologische vondsten te bewonderen.

Circus Tadaa

ijsselstein, Utrecht (6.68km)  -  Bij Circus Tadaa word je een echte circusster! Leer de kunst van jongleren, koorddansen of eenwielfietsen en laat je vrienden of collega's versteld staan van jouw acrobatiek.

Korenmolen De Windotter

ijsselstein, Utrecht (7.74km)  -  Ben je op zoek naar echt ambachtelijk meel, bezoek dan de molenwinkel van korenmolen De Windotter in IJsselstein. Dit meel komt rechtstreeks van de molenstenen en smaakt net als vroeger! Niet te missen: de molen is één van de grootste van Nederland.

De Bosspeeltuin Máximapark

vleuten, Utrecht (7.92km)  -  De houten speeltoestellen van de Bosspeeltuin in Vleuten nodigen kinderen uit om hun fantasie te gebruiken. Waar gaat het spel naar toe? Deze gratis toegankelijke speeltuin zit vol uitdaging!

Uitkijktoren Observatorium

utrecht, Utrecht (7.98km)  -  Beklim Uitkijktoren Observatorium in het Maximapark in Utrecht en ontdek de avontuurlijke wandeling naar de top van de toren. Geniet bovenaan het Observatorium van de mooiste vergezichten in het Maximapark.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Baby Spa Joli Bébé