1

Uitstapjes vlakbij Enversed Entertainment

Popcentrum POPEI

eindhoven, Noord-Brabant (0.21km)  -  POPEI is een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van popmuziek. Geniet van de pure muziek van singer-songwriters of luister naar nieuwe frisse bands. Je kunt ook zelf on stage gaan met je muziekinstrument of band. Of volg een muzikale workshop.

De Ontdekfabriek

eindhoven, Noord-Brabant (0.3km)  -  Avonturen beleef je in De Ontdekfabriek! Nieuwsgierige kinderen zijn hier welkom om met hun ogen en handen op ontdekkingstocht te gaan in de oude fabriek.

Edelsteenslijperij De Steenarend

eindhoven, Noord-Brabant (1.02km)  -  Alles over edelstenen ontdek je in De Steenarend. De mooiste stenen glinsteren je hier tegemoet! In de slijperij kun je je persoonlijke sieraad laten maken. Het museum herbergt een grote verzameling van mineralen, edelstenen en fossielen.

Philips Fruittuin

eindhoven, Noord-Brabant (1.6km)  -  De Philips Fruittuin is een groene plek tussen de stad Eindhoven en natuurgebied Het Groene Woud. Picknick met zelf geplukte peren in de boomgaard, eet een pannenkoek in het pannenkoekenhuis of bezoek de landwinkel met streekproducten.

Stap in een droomwereld van licht

eindhoven, Noord-Brabant (1.65km)  -  Welkom in een verbeeldingswereld van licht, geluid en interactie bij Motion Imagination Experience. Laat je verrassen door lichtspektakels met meeslepende muziek en enorme vloerprojecties. En ontsnap even helemaal aan de dagelijkse realiteit.

Primark Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (1.87km)  -  Primark Eindhoven is een vestiging van de Ierse winkelketen in Nederland. Primark verkoopt betaalbare kleding en mikt vooral op jongeren.

Gamestate Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (1.97km)  -  Get your game on! In Gamestate Eindhoven vind je heel veel games. Speel Mario Kart, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, waarmee je prijzen kunt winnen.

BoulesBitesBar Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (2.08km)  -  Speel Jeu De Boules op de professionele banen van BoulesBitesBar Eindhoven en geniet van hapjes en drankjes. De BoulesBitesBar staat voor mix van gezelligheid, plezier eten en drinken.

Next Level Escape Room Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (2.26km)  -  Steek de koppen bij elkaar, los raadsels en puzzels op en ontsnap binnen zestig minuten uit een van de drie escape rooms van Next Level Escape Room Eindhoven! Maak er een gezellige dag uit van met een van de arrangementen.

Humoristische burlesqueshow in Rouge

eindhoven, Noord-Brabant (2.34km)  -  Met een combinatie van cabaret, muziek en burlesque creëert Rouge Eindhoven een spannend avondje uit. Geniet tijdens de twee uur durende show van babes en bitches en spectaculaire dansacts tot diep in de nacht!

Van Abbemuseum

eindhoven, Noord-Brabant (2.42km)  -  Het Van Abbemuseum is een van dé musea van de hedendaagse en moderne kunst. Sommige stukken uit de collectie dateren al uit 1909!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Enversed Entertainment