Uitstapjes vlakbij Enversed Entertainment

Popcentrum POPEI

eindhoven, Noord-Brabant (0.21km)  -  POPEI is een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van popmuziek. Geniet van de pure muziek van singer-songwriters of luister naar nieuwe frisse bands. Je kunt ook zelf on stage gaan met je muziekinstrument of band. Of volg een muzikale workshop.

Natlab door Plaza Futura

eindhoven, Noord-Brabant (0.24km)  -  Leun lekker achterover voor een avondje film kijken of een boeiende theatervoorstelling bij Natlab. Je kunt hier ook een hapje eten en drinken.

Edelsteenslijperij De Steenarend

eindhoven, Noord-Brabant (1.02km)  -  Alles over edelstenen ontdek je in De Steenarend. De mooiste stenen glinsteren je hier tegemoet! In de slijperij kun je je persoonlijke sieraad laten maken. Het museum herbergt een grote verzameling van mineralen, edelstenen en fossielen.

Philips Stadion: thuishaven van voetbalclub PSV

eindhoven, Noord-Brabant (1.14km)  -  Op de plek van het huidige Philips Stadion speelt voetbalclub PSV Eindhoven al meer dan honderd jaar haar thuiswedstrijden. Bezoek het stadion tijdens een wedstrijd, wanneer de stoeltjes gevuld zijn met maar liefst 35.000 toeschouwers. Proef de...

Philips Fruittuin

eindhoven, Noord-Brabant (1.6km)  -  De Philips Fruittuin is een groene plek tussen de stad Eindhoven en natuurgebied Het Groene Woud. Picknick met zelf geplukte peren in de boomgaard, eet een pannenkoek in het pannenkoekenhuis of bezoek de landwinkel met streekproducten.

De Bijenkorf Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (1.72km)  -  Winkelliefhebbers opgelet: vlak bij het station van Eindhoven bevindt zich een heuse Bijenkorf. Verdwaal in luxe en geniet van het aanbod!

Word een onderzoeker in het Philips Museum

eindhoven, Noord-Brabant (1.72km)  -  Het verhaal van Philips leidt je van een piepklein draadje tot een bedrijf dat over de hele wereld bekend is. Een inspirerende historie, die het Philips Museum op een boeiende wijze vertelt. Ga hier zelf aan de slag als onderzoeker!

Primark Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (1.87km)  -  Primark Eindhoven is een vestiging van de Ierse winkelketen in Nederland. Primark verkoopt betaalbare kleding en mikt vooral op jongeren.

Gamestate Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (1.97km)  -  Get your game on! In Gamestate Eindhoven vind je heel veel games. Speel Mario Kart, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, waarmee je prijzen kunt winnen.

Pathé Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (1.98km)  -  Kom naar Pathé Eindhoven en wordt verrast door de grote hoeveelheid nieuwe films, waarvan sommige in fantastische IMAX-beleving!

Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (2.02km)  -  Genieten van allerlei soorten muziek kan in Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven. Het muziekcentrum ligt in Eindhoven in een gedeelte waar al veel cultuur te snuiven is: the place to be voor muziekliefhebbers.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Enversed Entertainment