1

Uitstapjes vlakbij Clip 'n Climb

Fortuna Museum

sittard, Limburg (0.29km)  -  Bezoek het Fortuna Museum en ontdek de geschiedenis van de eerste profclub van Nederland. Een plek van onschatbare waarde voor Fortuna Sittard, haar fans en echte voetbalfans.

Blue Wellness Sittard

sittard, Limburg (0.3km)  -  Kom ontspannen bij Fitland XL Sittard. Een luxe beauty- en wellnessresort, midden in Limburg. Hier vind je alles voor om totaal tot rust te komen.

-aanbevolen door adverteerder-

Bowlen bij Stardust

sittard, Limburg (1.03km)  -  Bij Stardust in Sittard beleef je een feestje, in all American style. Lekker bowlen met vrienden en familie en samen genieten van gezelligheid. Op deze professionele bowlingbanen is een strike zo gescoord!

Foroxity Filmarena Sittard

sittard, Limburg (1.05km)  -  Foroxity Filmarena is de grootste bioscoop van Limburg met acht luxe zalen. Beleef de film op een enorm scherm en geniet van de bijzondere geluidsweergave.

Intratuin Geleen

geleen, Limburg (1.44km)  -  Van plantenbakken tot ligstoelen en palmbomen, Intratuin Geleen biedt alles en meer voor de tuinliefhebber!

Stadsspeelbos Sjabolleke

sittard, Limburg (1.5km)  -  Midden in het beekdal, pal naast het monumentale stadspark, vind je natuurspeeltuin Sjabolleke. Lekker spelen in een avontuurlijk stukje bos.

Kinderboerderij Ophovenerhof

sittard, Limburg (1.53km)  -  Kam de konijntjes, geef de lammetjes een flesje melk en ontdek of de kip al een lekker eitje heeft gelegd. Een bezoekje aan Kinderboerderij Ophovenerhof is een feest voor kinderen die van dieren houden.

Schootsvelden Sittard

sittard, Limburg (1.68km)  -  Maak een wandeling door de schootsvelden van Sittard. Deze middeleeuwse groene veiligheidsbarrière om het centrum van de stad is goed bewaard gebleven.

-aanbevolen door adverteerder-

Museum De Domijnen

sittard, Limburg (1.74km)  -  Museum De Domijnen is een modern museum in het historische stadshart van Sittard. Hier is alles te vinden over de hedendaagse kunst, stedelijke historie en archeologie.

Tapperie de Gats

sittard, Limburg (1.98km)  -  Op de bruisende Markt in het historische centrum van Sittard, vind je een wel heel bijzonder bruin café: Tapperie de Gats uit 1535.

Mariapark

sittard, Limburg (1.99km)  -  Het Mariapark is een oase van rust in het centrum van Sittard. Een schitterend pandhof, met neogotische kruisweg galerij, tegenover de iconische Basiliek.

Sint-Michaëlskerk

sittard, Limburg (2.02km)  -  Op de hoek van de Markt in Sittard staat de de Sint-Michaëlskerk uit 1668. Een prachtig bouwwerk van buiten én van binnen.

Kloosterkwartier

sittard, Limburg (2.03km)  -  Bekijk het Kloosterkwartier: twee aan elkaar 'gegroeide' kloosters met een rijke onderwijsgeschiedenis. Het complex is een verzameling van zeven rijksmonumenten.

Zwembad De Nieuwe Hateboer

sittard, Limburg (3.1km)  -  Geen chloor, maar een zoutoplossing houdt Zwembad De Nieuwe Hateboer schoon. Kom lekker zwemmen in de binnen- of buitenbaden of zonnen in de ligweide.

Schaatsbaan Laco Geleen

geleen, Limburg (3.16km)  -  Op de 400 meter lange ijsbaan in Geleen schaatst de ambitieuze prof met evenveel plezier als de recreatieve schaatser. Kom ook eens langs!

Zwembad Laco Geleen

geleen, Limburg (3.16km)  -  Kom baantjes trekken of recreatief zwemmen bij sportcentrum Laco Geleen in Limburg. In de zomer kan dit ook lekker buiten.

Kasteel Grasbroek

guttecoven, Limburg (3.59km)  -  Voor even een kasteelheer of jonkvrouw zijn? Kom logeren op Kasteel Grasbroek. Dit statige kasteel doorstond de eeuwen glansrijk en is klaar voor bezoek!

Recreatiepark Steinerbos

stein, Limburg (5.36km)  -  In Recreatiepark Steinerbos is een hoop te beleven: van discozwemmen in het zwembad tot rennen en ravotten in het bos. Wil je even lekker ontspannen? Ga dan picknicken op de ligweide!

Gasterij Kasteel Terborgh

schinnen, Limburg (5.65km)  -  Gasterij Kasteel Terborgh schotelt de gasten heerlijke Limburgse hapjes en drankjes voor. Het restaurant is gevestigd in een prachtig kasteel. Deze sfeervolle locatie is ook te huur voor vergaderingen of feesten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Clip 'n Climb