Uitstapjes vlakbij FunZone Barendrecht

Rotterdam Ahoy

rotterdam, Zuid-Holland (3.21km)  -  Samen naar een concert van jullie favoriete band. Op het puntje van je stoel zitten tijdens een tenniswedstrijd. Of met collega's drankjes drinken op een zakelijke beurs. Rotterdam Ahoy is een evenementenlocatie van formaat!

Tour door museumwoning de Kiefhoek

rotterdam, Zuid-Holland (3.44km)  -  Woonwijk de Kiefhoek, ontworpen door de architect J.J.P. Oud, is een architectonisch hoogstandje. In deze museummodelwoning kun je de oorspronkelijke inrichting van de Kiefhoekwoning bekijken. De museumwoning dateert uit 1930.

Stadion Feijenoord - De Kuip

rotterdam, Zuid-Holland (3.52km)  -  Stadion Feijenoord, beter bekend als De Kuip, is samen met Amsterdam Arena het bekendste stadion van Nederland. Er worden veel voetbalwedstrijden gespeeld, concerten gegeven en rondleidingen georganiseerd. Of organiseer zelf een evenement op maat!

Kidstour Feyenoord Stadion De Kuip

rotterdam, Zuid-Holland (3.52km)  -  Voor de jonge Feyenoordfans gaat een droom in vervulling met de Kidstour in het stadion van voetbalclub Feyenoord. Met een echt paspoort van de club krijgen kinderen van vijf tot en met twaalf jaar een kijkje in De Kuip.

Monkey Town Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (3.58km)  -  Ontdek indoor speelparadijs Monkey Town in Rotterdam, speciaal voor kinderen van tot twaalf jaar. Beleef samen met je kinderen een avontuurlijke dag bij Monkey Town Rotterdam.

Jump-010

rotterdam, Zuid-Holland (3.58km)  -  Leef je uit bij Jump 010 (voorheen Jump XL) in Rotterdam en ontdek de verschillende area die het heeft. Ervaar de Jump Area en jump op alles om je heen.

Theater Zuidplein

rotterdam, Zuid-Holland (3.59km)  -  Kom naar Theater Zuidplein voor een breed aanbod van voorstellingen. Dit volkstheater richt zich met name op alle Rotterdammers van nu.

Pathé De Kuip Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (3.8km)  -  Eerst een voetbalwedstrijd kijken en daarna een filmpje pakken? Dat kan bij Pathé De Kuip in Rotterdam. Deze bioscoop ligt tegenover voetbalstadion De Kuip. Het is een grote bioscoop, met maar liefst veertien zalen!

Gamestate Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (3.81km)  -  Get your game on! In Gamestate Rotterdam vind je meer dan honderd games. Speel flipperkast, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, waarmee je prijzen kunt winnen.

Zwembad Afrikaanderplein

rotterdam, Zuid-Holland (4.6km)  -  Na het baantjes trekken nog even relaxen in de kantine onder het genot van een gezonde snack? Zwembad Afrikaanderplein in Rotterdam is een basic zwembad met een beetje extra fun!

Kinderspeelparadijs De Ballebak

rotterdam, Zuid-Holland (4.67km)  -  De Ballebak is een paradijsje voor kinderen! In deze overdekte speeltuin raken ze niet snel uitgekeken, want ze hebben maar liefst vier etages om te verkennen. Voor kleintjes en grote kinderen echt een feest.

Duotuin

rotterdam, Zuid-Holland (4.8km)  -  Sinds 1990 worden onder de naam 'Duotuin' tuinen, dakterrassen, meubilair voor de tuin ontworpen. Deze tuinen en accessoires zijn te bezichtigen in Rotterdam.

Spider City

rotterdam, Zuid-Holland (4.84km)  -  Voel je een ware Spiderman in Spider City! Met speciale handschoenen spring je in deze indoor klimhal van klimmuur naar klimmuur. Of, wacht, het zijn gebouwen!

De Witte Markt Heinenoord

heinenoord, Zuid-Holland (4.93km)  -  De Witte Markt in Heinenoord is iedere zaterdag open. In een grote loods staan de tweedehandse én nieuwe spullen keurig op de kraampjes uitgestald. Snuffel tussen de zolder- en schuuropruimingen naar iets van je gading.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van FunZone Barendrecht