Uitstapjes vlakbij 't Taphuys

Arneym - Lunch & Diner

arnhem, Gelderland (0.05km)  -  Eten wordt pas leuk als je je maaltijd met anderen deelt. Dat is de visie van Arneym. Hier vind je wereldse hapjes: proberen, combineren en delen!

elke dag geopend 

Koepelkerk

arnhem, Gelderland (0.07km)  -  Op het Arnhemse St. Jansplein staat de prachtige Koepelkerk, gestart in de dertiende eeuw. Kom binnen kijken!

geopend op afspraak of bel +31 (0) 6 10 97 89 61 

Primark Arnhem

arnhem, Gelderland (0.1km)  -  Arnhem is de gelukkige nieuwe eigenaar van een Primark-vestiging. De Primark-winkels staan bekend om hun goedkope, trendy kleding.

elke dag geopend 

Feestcafé Aspen Valley

arnhem, Gelderland (0.16km)  -  Om lekker te après-skiën hoef je niet naar Oostenrijk. Geniet van een avondje uit bij Aspen Valley op de Korenmarkt in Arnhem!

open op donderdag, vrijdag en zaterdag 

Collectie De Groen Arnhem

arnhem, Gelderland (0.16km)  -  Bezoek Collectie De Groen in Arnhem en ontdek actuele beeldende kunst! Geniet van rondleidingen, lezingen, groepshows, discours en nog veel meer.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

5th Avenue Club & Lounge

arnhem, Gelderland (0.18km)  -  Eén van de bekendste discotheken van de omgeving Arnhem: 5th Avenue. De ideale plek voor een fantastisch feest! De club is gevestigd in de monumentale Luthersekerk op de Korenmarkt.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag 

De 7straatjes van Arnhem

arnhem, Gelderland (0.19km)  -  Lekker winkelen in Arnhem is niet compleet zonder een bezoek aan de 7straatjes: pittoreske straatjes tjokvol aparte winkeltjes. Dit is het oude stadshart van Arnhem.

elke dag geopend 

Dille & Kamille Arnhem

arnhem, Gelderland (0.24km)  -  Bij Dille & Kamille zijn de producten hoofdzakelijk van natuurlijke materialen. Dwaal rond en vind je leukste hebbedingetjes voor huis, tuin en keuken. De verleidelijke geuren van kaarsen en zeepjes vervullen de winkel met aangename geuren.

elke dag geopend 

Rozet Arnhem

arnhem, Gelderland (0.26km)  -  Volg een te gekke danscursus of toch liever beeldende kunst of theater? Bij Rozet is alles mogelijk. Er zijn een aantal leuke en creatieve cursussen. Het brengt de ware kunstenaar in jou tot leven!

elke dag geopend 

Erfgoedcentrum Rozet

arnhem, Gelderland (0.26km)  -  Erfgoedcentrum Rozet (voorheen Historisch Museum Arnhem) laat de geschiedenis van de stad Arnhem herleven.

's zondags gesloten 

Historische Kelders Arnhem

arnhem, Gelderland (0.27km)  -  Bezoek de Historische Kelders van Arnhem en neem een kijkje onder de grond. Dwaal op eigen gelegenheid of onder leiding van een gids door het uitgebreide gangenstelsel.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Vestagebouw Arnhem

arnhem, Gelderland (0.27km)  -  Het monumentale Vestagebouw, ontworpen door architect Willem Diehl: een echte blikvanger in het centrum van Arnhem.

elke dag geopend 

Graave Eten & Drinken

arnhem, Gelderland (0.28km)  -  Eten en genieten in een ongedwongen sfeer, dat doe je bij Graave Eten & Drinken. Lekkere broodjes, salades en hapjes. Bestellen doe je op een krijtbord!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

The Game Box Arnhem

arnhem, Gelderland (0.31km)  -  Ga naar The Game Box Arnhem voor een ultieme game-ervaring! Speel de gaafste spellen van vroeger én probeer de nieuwste games uit. Met meer dan vijftig spellen ben je hier als gamefanaat aan het goede adres.

elke dag geopend 

Pathé Arnhem

arnhem, Gelderland (0.33km)  -  Pathé Arnhem kom je binnen via de roltrap. Deze splinternieuwe bioscoop bij station Arnhem heeft negen zalen, verdeeld over zes verdiepingen. Geniet van de nieuwste films op het gigantische IMAX-scherm van 12 bij 24 meter.

elke dag geopend 

Café Brasserie Dudok

arnhem, Gelderland (0.35km)  -  In de schaduw van de Eusebiuskerk ligt Café Brasserie Dudok in Arnhem. Voor een lekker hapje, drankje of uitgebreid diner op een mooie locatie!

elke dag geopend 

BLOU Rooftop Bar

arnhem, Gelderland (0.36km)  -  Laat je verrassen op grote hoogte! Geniet van een hapje en drankje op het terras terwijl je over de straten van Arnhem uitkijkt. Extra speciaal is het toilet: die bevindt zich op een hoogte van achttien meter en is voorzien van lichteffecten.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Focus Filmtheater Arnhem

arnhem, Gelderland (0.37km)  -  Bekijk indrukwekkende art-house films en documentaires in Focus Filmtheater Arnhem.

elke dag geopend 

Ontdek de verborgen plekjes van Arnhem

arnhem, Gelderland (0.38km)  -  Ontdek Arnhem met een spannende City Game. Puzzel jezelf van plek naar plek en leer de stad op een verrassende manier kennen!

elke dag geopend 

Eusebiuskerk

arnhem, Gelderland (0.4km)  -  Het middelpunt van de stad Arnhem is de Eusebiuskerk. Met een glazen lift gaan bezoekers 73 meter omhoog voor een indrukwekkend uitzicht. In de toren is ook een film en expositie over de Slag om Arnhem te zien.

elke dag geopend 

muZIEum

muZIEum

Bestel je kaarten met korting! Even boodschappen doen of naar de stad voor een cadeautje lijkt heel simpel. Als je blind of slechtziend bent, is dit niet zo gemakkelijk. Ervaar het dagelijks leven in het donker onder begeleiding van een blinde of slechtziende gids van muZIEum.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van 't Taphuys