1

Uitstapjes vlakbij Paintbar: creatief en...

-in the spotlights-

Museum Flehite

amersfoort, Utrecht  -  Museum Flehite Amersfoort ligt in het historische centrum van de Amersfoortse binnenstad. Ontdek hier alles over de geschiedenis van Amersfoort.

Nimmerdor

amersfoort, Utrecht  -  Vroeger een landgoed, tegenwoordig een stadsbos. Nimmerdor is een gigantisch en sprookjesachtig bosgebied in Amersfoort met meerdere wandel- en fietsroutes.

-in the spotlights-

Bloeidaal

amersfoort, Utrecht  -  De natuur gaat zijn gang in Natuurgebied Bloeidaal. Dit gebied werd aangelegd om de Gelderse Vallei weer in zijn oude glorie te herstellen en is een populaire wandelplek.

Galerie Absoluut

amersfoort, Utrecht  -  Galerie Absoluut heeft een prachtige expositieruimte in Amersfoort: Kunstplein Cahen in het historische stadsdeel Muurhuizen. Geniet van kunst van lokale en regionale kunstenaars.

Rock City Escape

amersfoort, Utrecht  -  City Rock Escape is een bloedstollende escape room in het Eemklooster in Amersfoort. Amy heeft iets stoms gedaan met haar vrienden en lijkt spoorloos te zijn verdwenen. Kun jij binnen de tijd ontdekken wat er met haar is gebeurd?

CityTuk Amersfoort

amersfoort, Utrecht  -  Een opvallend ritje maken in een Tuk Tuk? Rijd in een Piaggo Calessino, een Italiaanse cabriolet van CityTuk. Voor een trouwfeest, een bedrijfsevenement of gewoon een leuk tochtje.

Boerenmarkt Eemplein

amersfoort, Utrecht  -  Bijna alleen maar biologische producten op de Boerenmarkt van Amersfoort. Elke vrijdag is het Eemplein het culinaire centrum van de stad. Er zijn zelfs fairtrade bloemen te koop!

Birkhoven

amersfoort, Utrecht  -  Aan de rand van Amersfoort vind je de bossen van Birkhoven. Een prachtig natuurgebied om te wandelen, paardrijden of te picknicken bij de bosvijver.

De Koppelpoort

amersfoort, Utrecht  -  Het is het pronkstuk van de Keistad: de Koppelpoort. Deze historische poort stamt uit 1400 en was vroeger onderdeel van stadsmuur van Amersfoort. Het is de enige landpoort en waterpoort in één in Nederland.

Groepsuitjes tussen de geiten

hoogland, Utrecht  -  Op Geitenboerderij Breevoort organiseer je gerust iedere week een leuk uitje met vrienden of collega's. Een speciale versie van Expeditie Robinson spelen, een dropping of smullen van geitenkaasjes? Kies zelf maar!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Paintbar: creatief en gezellig uitje - GESLOTEN