Uitstapjes vlakbij Fatbiketours

Galerie De Strang

dodewaard, Gelderland (0.37km)  -  Galerie De Strang exposeert voor een groot deel beelden afkomstig uit beeldhouwersgemeenschap Tengenenge.

geopend op afspraak of bel +31 (0)488 - 41 15 65 / +31 (0)488 - 46 81 22 

De Tempelhof

winssen, Gelderland (3.21km)  -  Bezoek kunstgalerie de Tempelhof en leer alles over moderne beeldende kunst. Ontdek het Leven als Quantum-Art, een groeiproces van ik naar wij.

geopend op afspraak of bel +31 (0) 6-23603386 

Korenmolen De Drie Waaien

afferden, Gelderland (3.28km)  -  De Drie Waaien uit Afferden is een korenmolen uit 1869! Bezoek de korenmolen De Drie Waaien uit Gelderland.

open op zaterdag 

Bowlen en onbeperkt steengrillen, gourmetten en wokken

zetten, Gelderland (3.4km)  -  Geniet van een avondje onbeperkt steengrillen, wokken of gourmetten en leef je daarna uit op de bowlingbaan. Wie gooit als eerste een strike, en wie bakt er helemaal niks van?

elke dag geopend 

De Tabaksplant Midgetgolf

afferden, Gelderland (3.99km)  -  Op de midgetgolfbaan van De Tabaksplant kan iedereen zich helemaal uitleven. De 18-holesbaan staat te midden van een mooi stukje natuur.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Nationaal Fruitpark Ochten

ochten, Gelderland (4.49km)  -  Zin in een 'fruitig' dagje? In Nationaal Fruitpark Ochten leer je niet alleen veel over fruitteelt, ook kun je spelen op de kinderboerderij en in de speeltuin. Daarnaast is er een midgetgolfpark!

elke dag geopend 

Museumboerderij Den Tip

herveld, Gelderland (4.84km)  -  Museumboerderij Den Tip is in 1734 gebouwd op een terp. En wie nu het boerenerf opstapt, ziet hoe de boer en boerin er vroeger leefden. Zonder waterleiding en wasmachine, maar met een waterput en een oude wastobbe.

vandaag nog gesloten, geopend 17 april t/m 30 september, van 10:30 uur tot 16:00 uur 

Agora Theater

druten, Gelderland (5.54km)  -  Van cabaret tot muziek en van toneel tot kindervoorstelling. Bij het Agora Theater geniet iedereen van de leukste voorstellingen!

elke dag geopend 

Roeiclinic bij Argo

wageningen, Gelderland (5.81km)  -  Maak met een supersnelle roeiboot een vaartocht over de Rijn. Met de roeiclinics van de Wageningsche Studenten Vereniging Argo ga je steeds sneller en sneller. Dat allemaal door enthousiasme, kracht en samenwerking!

vandaag nog gesloten, geopend 1 maart t/m 31 oktober 

Safarischip De Blauwe Bever

wageningen, Gelderland (6km)  -  Een educatieve boottocht door het Utrechtse landschap en genieten van de prachtige natuur? Dat kan met Safarischip De Blauwe Bever!

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober 

Metropole Druten

druten, Gelderland (6.19km)  -  In het strakke pand aan het water van Metropole Druten kun je zalen huren, feesten en evenementen organiseren. Maar ook een gaaf automuseum bezoeken. Hier loop je langs rijen unieke historische auto's.

open op zaterdag 

Escape Room Wageningen

wageningen, Gelderland (6.21km)  -  De escaperooms van Escape Room Wageningen zijn geen makkie: hier moet je echt alles op alles zetten om op tijd te ontsnappen. Spannend! Lukt het jullie binnen een uur?

elke dag geopend 

Zakelijke partijen in Slot Doddendael

ewijk, Gelderland (6.23km)  -  In het Land van Maas en Waal ligt het middeleeuwse Slot Doddendael. Dit sfeervolle kasteeltje is zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten.

geopend op afspraak of bel +31 (0)487 52 18 62 

De Casteelse Poort

wageningen, Gelderland (6.35km)  -  De geschiedenis van Wageningen ontdek je in museum De Casteelse Poort. De vaste en wisselende exposities laten zien hoe Wageningen is veranderd.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Restaurant en bowling Molen De Zwaluw

kesteren, Gelderland (6.36km)  -  Vier een feestje, eet een hapje of gooi een streak in een sfeervolle locatie in hartje Nederland: Molen De Zwaluw!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Torckpark Wageningen

wageningen, Gelderland (6.53km)  -  Wandel langs de oude stadsmuur van Wageningen in het Torckpark, of plof bij mooi weer in het gras naast de stadsgracht.

elke dag geopend 

Belmonte Arboretum Wageningen

wageningen, Gelderland (6.58km)  -  Wandel rond in de 'bomentuin' Belmonte Arboretum op de Wageningse berg. Een heerlijke plek voor natuurliefhebbers om rond te struinen.

elke dag geopend 

Botanische Tuinen Wageningen

wageningen, Gelderland (6.59km)  -  Bezoek een uniek stuk Wagenings erfgoed en bewonder de bloeiende rhododendrons, magnolia's, sierkersen en appels!

elke dag geopend 

Theater Junushoff Wageningen

wageningen, Gelderland (6.59km)  -  Theater Junushoff in Wageningen biedt voor ieder wat wils. Van show en dans tot zang en musical.

doordeweeks geopend 

Heerenstraat Theater: de bioscoop van Wageningen

wageningen, Gelderland (6.6km)  -  Het Heerenstraat Theater in Wageningen heeft gezellige, kleine zalen en een leuk café en terras. Hier is een filmpje pakken nog echt een avondje uit!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Fatbiketours