Uitstapjes vlakbij Fatbiketours

De Tempelhof

winssen, Gelderland (3.21km)  -  Bezoek kunstgalerie de Tempelhof en leer alles over moderne beeldende kunst. Ontdek het Leven als Quantum-Art, een groeiproces van ik naar wij.

Nationaal Fruitpark Ochten

ochten, Gelderland (4.49km)  -  Zin in een 'fruitig' dagje? In Nationaal Fruitpark Ochten leer je niet alleen veel over fruitteelt, ook kun je spelen op de kinderboerderij en in de speeltuin. Daarnaast is er een midgetgolfpark!

Museumboerderij Den Tip

herveld, Gelderland (4.84km)  -  Museumboerderij Den Tip is in 1734 gebouwd op een terp. En wie nu het boerenerf opstapt, ziet hoe de boer en boerin er vroeger leefden. Zonder waterleiding en wasmachine, maar met een waterput en een oude wastobbe.

Agora Theater

druten, Gelderland (5.54km)  -  Van cabaret tot muziek en van toneel tot kindervoorstelling. Bij het Agora Theater geniet iedereen van de leukste voorstellingen!

Roeiclinic bij Argo

wageningen, Gelderland (5.81km)  -  Maak met een supersnelle roeiboot een vaartocht over de Rijn. Met de roeiclinics van de Wageningsche Studenten Vereniging Argo ga je steeds sneller en sneller. Dat allemaal door enthousiasme, kracht en samenwerking!

Metropole Druten

druten, Gelderland (6.19km)  -  In het strakke pand aan het water van Metropole Druten kun je zalen huren, feesten en evenementen organiseren. Maar ook een gaaf automuseum bezoeken. Hier loop je langs rijen unieke historische auto's.

Escape Room Wageningen

wageningen, Gelderland (6.21km)  -  De escaperooms van Escape Room Wageningen zijn geen makkie: hier moet je echt alles op alles zetten om op tijd te ontsnappen. Spannend! Lukt het jullie binnen een uur?

De Casteelse Poort

wageningen, Gelderland (6.35km)  -  De geschiedenis van Wageningen ontdek je in museum De Casteelse Poort. De vaste en wisselende exposities laten zien hoe Wageningen is veranderd.

Pad van de Vrijheid

wageningen, Gelderland (6.65km)  -  Het pad van de Vrijheid biedt wandelaars de mogelijkheid om al wandelend, vrijheid te herdenken, te beseffen, te beleven en te vieren. Onderweg kom je langs allerlei sporen van de Tweede Wereldoorlog.

Beeldengalerij Het Depot

wageningen, Gelderland (6.72km)  -  Kunstliefhebbers willen Het Depot Beeldengalerij in Wageningen niet missen! Zowel binnen als buiten staat het vol met prachtige beelden. Wandel door de prachtige arboreta rondom de galerij en geniet van kunst en natuur.

Viking Adventures Klimpark

nijmegen, Gelderland (7.19km)  -  Klaar voor een adrenalinekick die nog weken lang door je lichaam zindert? Kom naar Zips en Ropes en probeer alle attracties uit. Van een vrije val, een dollemansrit op een schommel tussen de bomen en een razendsnelle zipline.

Pluktuin de Bosrand

wageningen, Gelderland (7.35km)  -  Bramen, bessen en aardbeien hangen zo voor het grijpen in Pluktuin de Bosrand. Mits je op het goede moment komt natuurlijk! Kom zelf plukken en ga met fruit en bloemen weer naar huis.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Fatbiketours