1

Uitstapjes vlakbij Klimbos Harderwijk

-in the spotlights-

Theater Harderwijk

harderwijk, Gelderland (1.44km)  -  In de theaterzaal van Theater Harderwijk worden er cabaret, muziektheater, toneel, pianoconcerten, jongeren- en familievoorstellingen gegeven.

Kok Cinemaxx

harderwijk, Gelderland (1.47km)  -  Ga op stap met vrienden of familie en kijk de nieuwste films bij Kok Cinemaxx in Harderwijk. Wil je er een avondje uit van maken? Boek dan ook een van de arrangementen!

Monkey Town Harderwijk

harderwijk, Gelderland (1.48km)  -  In Monkey Town Harderwijk ravotten kinderen van 0 tot 10 jaar heerlijk op speeltoestellen in alle soorten en maten. Duik in de ballenbak, glij van de glijbaan of bouw met kleurrijke blokken.

Hortuspark

harderwijk, Gelderland (2.13km)  -  Het Hortuspark in Harderwijk is een mooi groen park in de historische binnenstad, waar eens de studenten van de voormalige universiteit kennis vergaarden in de hortus.

-in the spotlights-

Rondvaarten Veluvia

harderwijk, Gelderland (2.17km)  -  Veluvia biedt tochten over de Randmeren aan op een originele botter, een salonboot of een sloep. Ook voor evenementen en bedrijfsuitjes op maat kun je hier terecht!

Smeepoort

harderwijk, Gelderland (2.18km)  -  Van de oorspronkelijke Smeepoort is nog maar een klein deel over. Loop door de voetgangerspoort en bewonder deze voormalige stadspoort van Harderwijk.

Stedentrip Harderwijk

harderwijk, Gelderland (2.31km)  -  Harderwijk is één van de oude Hanzesteden in Nederland. Met de oude stadsmuren en herenhuizen is een bezoek een echte stap terug in de tijd. De prachtige binnenstad met veel terrasjes en de boulevard geven Harderwijk een bijzondere uitstraling.

Palingmuseum Harderwijk

harderwijk, Gelderland (2.32km)  -  Alles over de paling vind je in het Palingmuseum. Maar ook over de geschiedenis van de palingvangst en over de palingrokerij. Doe ook de palingrook-game. En: het is allemaal gratis!

Vischpoort

harderwijk, Gelderland (2.4km)  -  Van de vijf stadspoorten heeft Harderwijk er nog eentje over: de Vischpoort. Bewonder dit mooie gerestaureerde monument en stap de oude Hanzestad binnen.

De Wijde Wellen

harderwijk, Gelderland (2.51km)  -  Wandel of fiets langs het water van het Wolderwijd en geniet van de natuur en het mooie uitzicht in recreatiegebied De Wijde Wellen.

StrandEiland

harderwijk, Gelderland (2.62km)  -  Dicht bij de oude binnenstad ligt het StrandEiland. Op dit Harderwijker stadsstrand is het op zonnige dagen genieten van het water en zand.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Klimbos Harderwijk


-advertentiepositie-