1

Uitstapjes vlakbij De Lokatie Amsterdam

Nationaal Holocaustmuseum

amsterdam, Noord-Holland (1.09km)  -  Het verhaal van de Holocaust in Nederland wordt verteld in het Nationaal Holocaustmuseum, vlak bij de plek waar tienduizenden joden werden verzameld en gedeporteerd in de Tweede Wereldoorlog.

Joe's Garage weggeefwinkel

amsterdam, Noord-Holland (0.62km)  -  In Joe's Garage weggeefwinkel geven ze echt alles weg. Alles wat te goed is om weggegooid te worden wordt hier verzameld en kun je gratis op komen halen. Of breng hier de spullen die je kwijt wilt en zet die terug voor wat je meeneemt. Win-win.

Classic Boat Tours

amsterdam, Noord-Holland (0.81km)  -  Salonboot huren of mee met een rondvaartboot in Amsterdam? Classic Boat Tours bezorgt je een fantastische reis. Er is een keuze uit drie salonboten: de La Reine, de Libelle en de Prix d'eau.

Het Groote Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.97km)  -  Ga in het Groote Museum op zoek naar verbinding tussen jezelf, je lichaam en alles wat leeft op aarde. Kom achter dat je stiekem best lijkt op heel veel andere levende wezens.

Luther Museum Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.03km)  -  Bezoek het Luther Museum Amsterdam in het hart van de hoofdstad. Struin door de schitterende zalen van het voormalige diaconiepand en bewonder historische objecten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Lokatie Amsterdam